itzu Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 la un tv echipat de la mama lui cu teletext si pip, au disparut ambele fara sa-i faca nimeni vreun raula apasarea tastelor telecomenzii apare pe osd doar o liniuta orizontala de parca nu ar avea aceste facilitatiorice parere e bine venitamultumesc anticipat! Link to comment
lulu07 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 posibil sa-ti fi disparut vreun 5v. Link to comment
Tavi Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 aha, la televizorul ala echipat de la mama lui ... uitandu-ma pe schema eu banuiesc ca este din cauza ....... si asta deoarece pip-ul are legatura cu teletextul ai verificat daca ai ......si este corect ?pe......cand comuti merge ok ? Link to comment
baza Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Pentru PIP e o piesa pe placa, nemteasca, pe care scrie BOMBENISCHER , care daca se strica se observa pe osciloscop figura lui Lissajous defazata cu 180 grade.Schimb-o si o sa mearga. Link to comment
itzu Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 am inteles si i-mi doresc sa ma scuzatiam inlocuit tot ce mi-ati recomandat, chiar si piesa aia nemteasca, care de fapt era bunasi tot nu mergepe modul txt+pip am:tda9160,cf72306,cf70200,tda4665,at89c2051,gl3820 si sda9288xprocul tvului e ctv352/v1.4, mem pcf8582c-2, jungla tda 8361 Link to comment
itzu Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 e f buna si o descretire de fruntemi-a placut Tavi cu..........si baza cu piesa o sa bem un paharel dar nu acum ca-i postsau pt cine vrea!!!!!!! Link to comment
Tavi Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 fara modulul pip cum se comporta ? merge teletextul ?este posibil sa ai si 8361 defect zi si tu odata ce tv este daca nu vrei sa discutam ipotetic Link to comment
itzu Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 se pare ca e un sasiu E5 cu un singur tunere al unui prieten si ar vrea sa-l faca precum unul noupoate v-ati intalnit cu astfel de defectea mers totul ok si la urmatooarea butonare din telecomanda, pauzaorice parere e binevenitacu multumiri Link to comment
baza Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Incearca sa-i schimbi memoria, cred ca ea este de vina analizand descrierea ta. Ar trebui verificat in prealabil riplul pe alimentarea uP si a memoriei, cat si a TDA83XX.baza Link to comment
itzu Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 alimentarea e okla memorie m-am gandit si eudar care din ele ca are una langa proc si una pe mod pip?sunt scrise, sunt goale?aveti idee?spuneti-mi si mie va rog!cea de pe placa de baza e pcf8582c-2 si cea de pe pip e at89c2051daca nu cer prea mult astept orice parere pt ca e binevenita Link to comment
itzu Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 apropo de acest tvdaca nu punem la socoteala ca nu intra textul si pip-ul in rest tv-ul merge f binem-am mai gandit si la comutatoarele de pe mod pip??????? Link to comment
itzu Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 domnule Tavi, fara pip nu stiu cum merge, pt ca textul si pipul fac parte din acelasi modul care este bine infipt in placa de baza(cositorit) Link to comment
baza Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 AT89C2051 ( Atmel ) e microprocesor, nu memorie. Are bineinteles si memorie interna. La asta nu cred ca ai ce sa-i faci ( adica ai avea nevoie de un tool special si cunostinte solide de programare ca sa poti sa-i rescrii codul ). Memoria EEPROM e PCF-ul ala, e bine sa incerci cu o memorie noua ( stearsa ). Poate te ajuta cineva cu un dump dupa ce ai verificat ca nu functioneaza cu una stearsa.baza Link to comment
itzu Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 ai dreptate bazasi crezi ca el ar fi cauza "disparitiei" celor doua?mai dau cu sapa si va spun Link to comment
Recommended Posts