Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

visualization pe tv


AlpHso

Recommended Posts

Probabil ca aberez destul dat totusi apelez la experienta voastra.Deci vreau sa stiu daca exista vreun soft care sa-mi afiseze pe un televizor conectat la PC numai o portiune din imaginea afisata pe monitor. De ex. daca folosesc winamp sa pot da sa-mi afiseze numai portiunea cu visualization nu toata fereastra din windows.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

nu stiu cum se face :( , am incercat si eu de multe ori, am setat optiunea dual view, dar cand mut winamp-ul pe partea cu tv-ul si dau drumu la visualization si dau de 2 ori clik pt a mi se face full screen mio arata pe pe monitorul de pe calculator ci nu pe tv si nu stiu de ce. Ca daca mut bsplayer si il fac full screen imi ramane pe tv, dar visualization nu. :)

Link to comment

pai placile video au 2 "nivele" de redare video...unul prin vesa, comun oricarui model de placa video, inclusiv modelele cu 1 mega de memorie video, si unul prin functiile avansate ale cipului...acum, depinde de ce foloseste realmente dual-view-ul ala... de fapt, ce mod video converteste si trimite spre tv... (visualizationul din winamp poate folosi fie opengl, alea 3D, fie surface screen, aka vesa... comuta intre mai multe pluginuri de vizualizare, si vezi cam care apare...)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines