Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce inseamna EVG in meniul tv.SIM 21N-A2


Guest gigelus

Recommended Posts

Guest gigelus

Salutare tuturor.Dupa ce mau ajutat colegii din ELFORUM sa pot intra in meniul tv. SIMBIO (SIM21N-A2)  pt.unele ajustari,curios din fire si amator ce sunt la pagina 4(M4) din meniu aveam 3 optiuni: 1-GAME-ON; 2-CALENDAR-ON; 3-EVG-OFF.La optinea 3 am schimbat din EVG-ON in EVG OFF.Atunci televizorul mi sa oprit si daca il pornesc se stinge dupa 2-3 secunde. :84 Ce ar trebui sai fac sai revina la normal?

Link to comment
  • Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aoleuuuu,de fiecare data trebuie sa va corectam .....postati in totdeauna in acest topic de aici...: http://www.elforum.info/topic/109494-cum-intru-in-meniul-de-reglaj-al-tvsimbio/page-2 si numai deschideti alt topic de fiecare data cu acelasi subiect. V-am raspuns la intrebarea dvs....dar vad ca pierdeti mereu topic-ul...

 

Da sau cel mai bine faceti ce va spus colegul mai jos..... :reytre

 

Duceti-va cu tv-u  intr-un service.

Edited by FLORIN IORDACHE
Link to comment
  • 7 months later...

Majestate, asta cu rezistentele este si mai grea pt un lenes. Daca nu apare nimic il rog sa ma lase pt miine dimineata. Acum am trecut la un tv de bucatarie/ 37cm, familie de fumatori.

Nu vreau sa va pun o poza cu amestecul nicotina-tocana .

Grea meserie!!!

Link to comment

Degeaba,nu trece în service deoarece cine a umblat ultima dată acolo,a accesat o opțiune care blochează intrarea ulterioară în meniu(nu mai stiu exact,scrie ceva de genul shipping on/off,și când îl pui pe on blochează intrarea ulterioară).Se pune alt dump,la care nu e activă opțiunea,și atunci trece.

Link to comment

Fumatorii sant norocosi, a avut pinul alimentare cadre dezlipit. Am masurat riplul pe toti electroliticii de pe alimentare dar si forma pe cond de cuplaj BU808. Acesta este suferind, era sa uit de el.

Posted ImagePosted Image

Stanga, pe +cond iar dreapta pe -. Cand este bun cele 2 amplitudini varf la varf trebuie sa fie egale.

Am scris eu mai demult, daca oscul e pornit nu ai nevoie de ESR-metru. Bine,(ca in reclama aia; bine, daca ti-e foame) acesta e bun ca verifici cu tv-ul nepornit si previi efectul nedorit al cond defect.

 

 

 

Dl Elmar, nu vrea nici asa.

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines