ywar2 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Categoria C+E. Iata problema: 10. Griparea pistonului unui element al pompei de injectie poate conduce la: a) spargerea pompei de injectie; b) supraturarea motorului; c) fisurarea arborelui cu came al pompei de injectie. Care este raspunsul corect? Eu am gasit intr-un loc ca fiind b) supraturarea motorului si in alta parte ca fiind c) fisurarea arborelui cu came al pompei de injectie. Spuneti-mi si mie raspunsul corect, tocmai ca sa nu il invat pe cel gresit ca fiind corect. Multumesc si va urma... :rolleyes: Link to comment
diaconuliviu Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 daca acel pistonas se gripeaza, nu mai trimite motorina in injector, deci supraturare nici vorba.ramine c). Link to comment
ywar2 Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Nici eu nu stiu raspunsul real. In cartea Codul rutier national, camioane si autobuze, intrebari si teste pentru obtinerea permisului auto la chestionarul 272, pg284 raspunsul corect ar fi b) Link to comment
q_acdc Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Ciudat (cod rutier) .Daca intradevar ai parte de o asemenea isprava (la drum) tot nu ai ca sai faci ,doar sa te uiti, nimic altceva(drept urmare suni la un service).Sa nu crezi ca vei umbla cu o pompa de injectie (rezerva)la tine.Ciudat! Link to comment
Recommended Posts