Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CNC frezare pcb-uri


Myhayxx

Recommended Posts

Buna seara,

vreau sa construiesc un CNC (3 axe) pentru frezare PCB-uri. Acest CNC o sa fie un proiect pentru scoala si de aceea vreau sa aiba cat mai multe componente construite de mine.pentru inceput vreau sa achizitionez mpp-urile si sa execut driverul pentru ele.Ca si driver am gasit exemplul din pdf-ul atasat doar ca nu contine schema electrica :84 .Daca detine cineva o schema functionala pentru constructia driverului si o poate posta.. Nu mi-ar strica cateva sfaturi pentru achizitionarea mpp-urilor (unipolare cu 6 fire sau cu 8?). Mppu-rile cati Nm trebuie sa aibe pentru a functiona bine CNC-ul? Avand in vedere ca este doar un proiect de scoala nu trebuie sa iasa ceva foarte scump, doar sa fie funcional.

orice sfat  este binevenit.

imi cer scuze pentru post am gresit sectiunea ... era hardware si la constructia CNC-urilor. daca poate muta un moderator postarea..

inca odata imi cer scuze

cnc3axdoc.pdf

Edited by Myhayxx
Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines