Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LG 32lv3400 defect


Guest ParanoidJack

Recommended Posts

Guest ParanoidJack

Salutare, dimineata cand am deschis tv-ul din titlu, s-a inchis singur dupa 3 secunde. Ledul rosu, care de obicei sta stins si se aprinde doar cand deschid tv-ul, acum palpaie crescand in intensitate pana la maxim, dupa care se stinge si iar se aprinde crescand in intensitate etc. Am desfacut capacul, pe placa nu vad condensatoare umflate, in schimb se aude un tic tac la fiecare cateva secunde din vecinateatea drepta a placii de baza (deci nu din ea ci de sub placa metalica din centrul tv-ului). Se mai poate face ceva cu acest tv oare? Atasez poza. Multumesc anticipat!

 

Posted Image
Posted Image
Edited by ParanoidJack
Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest ParanoidJack

Sunt urme normale de praf dupa 4-5 ani de functionare. Dormea fiicamea si n-am putut sa pornesc aspiratorul sa-l aspir inainte de a-l fotografia. Si nu, nu stau intr-o ghena. Multumesc pentru reply oricum.

Link to comment

decuplati din mufa albastra de pe placa de alimentare conectorul si vedeti daca porneste.nu o sa se ilumineze ecranul dar macar sunet.daca acel ticait se aude de pe placa din mijloc sus,este posibil ca acolo sa fie un scurt provocat de un traseu cu led-uri.

trebuie si ceva masuratori facute.

si....am desfacut tv-uri care nu au fost desfacute de ani de zile si nu-mi dadeam seama unde este placa...nu trebuie sa judecam asa. ele sunt electrostatice si atrage tot firul de praf,indiferent de cat de curat ar fi in camera.

condensatorii nu musai sa fie umflati.

pentru o prima incercare luati un feon si dati cu el pe placa de alimentare ,de fapt pe toate placile,nu exagerati. daca tv-ul porneste ....este un condensator bulit,daca nu este un scurt provocat de altceva.

Edited by ovy83
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines