Guest cazanionut Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 mi-am cumparat acuma un led in 4 culori si nu stiu cum sa fac sa se aprinda simultan culorile una dupa cealalta.Ma puteti ajuta cu ceva sfatur.PS : vreau sa fac un montaj simplu o baterie si un intrerupator si restul ce mi-ar mai trebui? sa nu fie complicat. multumesc Blind: Mutat la incepatori Link to comment
zal Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Exista leduri multiple cu montaj inclus care face jocuri de lumini. Link to comment
Bala Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 PS : vreau sa fac un montaj simplu o baterie si un intrerupator si restul ce mi-ar mai trebui? sa nu fie complicat. multumescIti mai trebuie o rezistenta legata in serie cu LED-ul pentru limitarea curentului. Link to comment
vasilenicolae52 Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 << sa se aprinda simultan culorile una dupa cealalta >> ... cum vine asta ? Link to comment
blackthorium Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Cred ca vrea un montaj in genul celor cu 4017. Am atasat ceva care ar putea fi ce te intereseaza. Link to comment
Guest cazanionut Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 As dori o schita simpla sau o lista de componente nu super complicata cu circuite sau zicetimi de unde sa-mi cumpar componentele ce-mi trebuie pentru realizarea acestui circui , ceva magazin online.Multumesc Link to comment
MifTy Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 hint:chestia aia dreptunghiulară şi animată e un link. descoperă unde duce!! :yawinkle: Link to comment
schnapy Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Te referi cumva la asa ceva???? Link to comment
Recommended Posts