Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda LCD


pauly

Recommended Posts

  Am si eu o alarma VT-300E cu Pager. Am schimbat bateria la telecomanda, dupa care a mai functionat de cateva ori si sa defectat.

 In momentul in care vreau sa inchid sau sa deschid, apare pictograma cu lacatul inchis sau deschis (in functie de comanda data) dupa care dispare imediat si apare pictograma cu, lipsa semnal. Nu se executa nici o comanda.

     - In schimb, daca alarma este activata si se deschide o usa, portbagajul, se misca usor masina, atunci telecomanda primeste semnal de la emitatorul (receptorul) alarmei si  da bipurile de alarma, se aprind pictogramele de geam spart, usa deschisa.

  Are cineva ideie despre ce anume ar putea fi vorba?

 

Cu cealalta telecomanda (tot pager) functioneaza normal

 

Deci defectul este in telecomanda, care primeste semnal dar nu emite semnal catre alarma. 

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines