ioannis Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 am nevoie sa construiesc un preamplificator cu corector de ton dar cu 2 intrari line. am cautat pe forum dar nu am gasit cu doua intrari stereo! orce ajutor este bine venit si daca se poate si cablaj! va rog astept raspunsurile voastre! Link to comment
zal Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Pai ca sa fie stereo nu trebuie sa-l faci in 2 exemplare? Uite unul cu intrari de linie. Link to comment
zal Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Daca vrei unul cu mixare, uite aici: Link to comment
ioannis Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 multumesc mult zal!! al-doilea imi trebuia!!!! Link to comment
zal Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Dupa cum vezi se poate renunta la ultimele 2 etaje (repetorul si afisorul). Sint curios cum suna EF86 la tensiunea aia. Cind termini poate ne spui ceva impresii. Uite inca ceva, poti renunta la intrarile de microfon. Link to comment
zal Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Si inca una cu corectii pe fiecare intrare. (grabacion = iesire de inregistrare; s. eco = mufa ptr. ecou sau alte efecte, poti renunta la ea) Link to comment
ioannis Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 zal multumesc foarte frumos p.t ajutor :)cind o sa termin o sa va zic cum suna dar o sa dureze putin ca in ultima perioada am foarte mult de lucru!! Link to comment
Recommended Posts