Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest zyggy_boy

E.M.P.

Recommended Posts

Guest zyggy_boy

Electro Magnetic Pulse - da stiu e o arma , se poate folosi ca bomba :rolleyes: :smt072 , ce face distruge tot ce e electronic in functiune " prajeste tot" :pol: Asta e schema care am folosit-o, are o putere mica, o raza de maxim jumatate de m, in cazul meu, caci recalculat si cu o baterie de masina ar face dezastre !!! :smt067 ca dovada nu am decat aceasta poza, scuze pt claritate dar nu mai am decat o mica camera web caci telu la-m uitat deschis si nu mai merge :smt022 Nu-mi asum nici o responsabilitate pt urmari si consecintele folosirii acestor documentatii !!!! :axe:

Link to comment
Share on other sites

Guest florinica

super tare chestia asta de mult caut asa ceva dar nu am gasit niciodata ceva asa dfe explicit :)Multumim mult tu la cati volti ai alimentat montajul tau?

Link to comment
Share on other sites

Gasiti ceva asemanator in cartea "Electronic projects for the evil genius", partea I sau partea a II-a, nu mai stiu exact, chiar mai puternica. Cartea e legata de site-ul asta:

 

http://www.amazing1.com/

 

Iar aici aveti despre EMP:

 

http://www.amazing1.com/emp.htm

 

Problema e ca trebuie sa cam ai cale libera spre device-ul pe care vrei sa-l prajesti, altfel reflexiile incurca serios problema. Atat de serios incat te poti trezi ca-ti strica chiar noua ta arma :) Asta e in special adevarat la masini (carcasa metalica), dar din cate am inteles se aplica si la reflexiile din alte materiale. Asa ca daca vrei sa-i prajesti statia vecinului manelist, poti incerca eventual sa-i faci o vizita si sa actionezi discret device-u, altfel nu prea sunt sanse.

Link to comment
Share on other sites

nici eu...

 

sunt doar 2 tif-uri cu text, si atat...

 

insa google mi-a indicat schema asta... e insa pe tranzistoare... cred ca radioamatorilor li se va parea familiara :yawinkle:

 

schema folosita cred ca e asta...

 

si avand in vedere indicatiile constructive nu cred ca e fake... deci luati in serios avertismentele alea...

Link to comment
Share on other sites

Bla bla vrajeala aproape orice e de tehnologie inalta are filtre si ecranaje babane :yawinkle:Inseamna ca daca eu imi fac emitator cu modulatie in amplitudine 2Kw ptr banda de 136Khz distrug televizoarele si radiourile la oameni??????Eu zic ca e o simpla jucarie asta.

Link to comment
Share on other sites

Da' componentele care face pulsu' de ce nu se arde si iele? :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman:P.S. RoGeorge is out of beer! Any help will be apreciated.

Link to comment
Share on other sites

Guest zyggy_boy

Nu e directionala, am alimentat-o la o baterie de 9 volti, si ca sa nu se arda componentele trebuie bine ecranata, bobina inafara, si ecranare intre modul si baterie, instalativa quick time ca sa vedeti pozele !!!Detaliile tehnice sunt inauntru.Cum functioneaza, bobina se incarca si se intrerupe brusc eliberand pulsul. Nu are o raza mai mare de juma de metru la 9 V. !!!! Pulsul este eliberat pe partile bobinei !!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines