Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

E.M.P.

Guest zyggy_boy

Recommended Posts

Guest zyggy_boy

Electro Magnetic Pulse - da stiu e o arma , se poate folosi ca bomba :rolleyes: :smt072 , ce face distruge tot ce e electronic in functiune " prajeste tot" :pol: Asta e schema care am folosit-o, are o putere mica, o raza de maxim jumatate de m, in cazul meu, caci recalculat si cu o baterie de masina ar face dezastre !!! :smt067 ca dovada nu am decat aceasta poza, scuze pt claritate dar nu mai am decat o mica camera web caci telu la-m uitat deschis si nu mai merge :smt022 Nu-mi asum nici o responsabilitate pt urmari si consecintele folosirii acestor documentatii !!!! :axe:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yo4You

7

• ghostbuster

6

• MifTy

5

• ratza

3

Guest florinica

super tare chestia asta de mult caut asa ceva dar nu am gasit niciodata ceva asa dfe explicit :)Multumim mult tu la cati volti ai alimentat montajul tau?

Gasiti ceva asemanator in cartea "Electronic projects for the evil genius", partea I sau partea a II-a, nu mai stiu exact, chiar mai puternica. Cartea e legata de site-ul asta:

http://www.amazing1.com/

Iar aici aveti despre EMP:

http://www.amazing1.com/emp.htm

Problema e ca trebuie sa cam ai cale libera spre device-ul pe care vrei sa-l prajesti, altfel reflexiile incurca serios problema. Atat de serios incat te poti trezi ca-ti strica chiar noua ta arma :) Asta e in special adevarat la masini (carcasa metalica), dar din cate am inteles se aplica si la reflexiile din alte materiale. Asa ca daca vrei sa-i prajesti statia vecinului manelist, poti incerca eventual sa-i faci o vizita si sa actionezi discret device-u, altfel nu prea sunt sanse.

nici eu...

sunt doar 2 tif-uri cu text, si atat...

insa google mi-a indicat schema asta... e insa pe tranzistoare... cred ca radioamatorilor li se va parea familiara :yawinkle:

schema folosita cred ca e asta...

si avand in vedere indicatiile constructive nu cred ca e fake... deci luati in serios avertismentele alea...

Bla bla vrajeala aproape orice e de tehnologie inalta are filtre si ecranaje babane :yawinkle:Inseamna ca daca eu imi fac emitator cu modulatie in amplitudine 2Kw ptr banda de 136Khz distrug televizoarele si radiourile la oameni??????Eu zic ca e o simpla jucarie asta.

ma gandesc ca pulsul ala e directional...ar fi singura explicatie cat de cat logica... (gagiu' da si indicatii constructive... acolo, pe linkurile date de mine...)

Guest zyggy_boy

Nu e directionala, am alimentat-o la o baterie de 9 volti, si ca sa nu se arda componentele trebuie bine ecranata, bobina inafara, si ecranare intre modul si baterie, instalativa quick time ca sa vedeti pozele !!!Detaliile tehnice sunt inauntru.Cum functioneaza, bobina se incarca si se intrerupe brusc eliberand pulsul. Nu are o raza mai mare de juma de metru la 9 V. !!!! Pulsul este eliberat pe partile bobinei !!!