Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

GForce FX5200


Guest Dancescu

Recommended Posts

Guest Dancescu

Baieti, eu sunt mai nou pe acest forum... Dar ca de obicei am si eu o mica problema , la care sper sa gasesc o solutie.Am nevoie de o schema electronica a placii video GForce fx5200.S-a bushit din cauza unei probleme la reteaua de tensiune si cred ca nu s-a "ars" procesorul grafic. Eu gasisem acum ceva timp o schema, dar am uitat adresa, n-am notat-o si se pare ca acum am nevoie de ea.Va nultumesc anticipat. :yawinkle:

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Daca sursele ptr. memoria video si gpu de pe 5200 nu sint duse, poate s-a ars sursa de AGP de pe placa de baza, e prin apropierea soclului AGP. Placa de baza mai e buna? Ai incercat un reset de bios? Desi se zice ca e imposibil totusi mi s-a intimplat si mie ca de la un soc electric sa sara toate setarile pe care le facusem in bios.

Link to comment

ei bine... eu am un gf5900xt, care a crapat. i s-au schimbat unele si altele dar concluzia a fost ca e ars GPU-ul. citez "am sub 2 ohmi pe procesor".eu am dat din cap ihim si am plecat.mai ales daca e o marca mai ciudata (daytona, palit, sparkle) nu prea cred sa mai fie sanse...la mine se arsese o dioda, un tranzistor dar aparent mortaciunea s-a intins mai mult...

Link to comment
Guest Dancescu

Ceva parlit nu se vede la 'ochio-metru', placa de baza e buna, verificata cu o alta placa video, placa video a fost verificata si pe alt PC si e 'moarta'.Problema a aparut de la un soc electric... sunt ff dese p-aici.Iar in privinta biosului placii video.... :rolleyes: nush' ce sa spun, n-am mai facut asa ceva si nu stiu cum se face. eu inca mai sper ca nu s-a bushit GPU-ul.mii si mii de multumiri.VA MULTUMES!

Link to comment

Ar trebui sa fie pe placa 2 trz. mosfet tip SMD ptr. sursele de memorie video si gpu, incearca sa le schimbi cu unele de acelasi tip. De asemenea sint si 2 circuite tot SMD care le comanda, unele cu 8 sau 14 pini. Astea le pot deslipi baietii de la centrele de reparat telef. mobile.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines