TCM SERVICE Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Salut, domnilor, am o dilema, trebuie sa schimb jungla respectiva, de fapt am si schimbat-o, diferenta dintre ele fiind dupa X, 31 sau 32.Chestia-i ca acum nu mai am sunet.Intrebarea mea este: care-i diferenta intre cele doua variante se daca asta poate fi o cauza a lipsei sunetului?Merci anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila24 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 eu am schimbat multe intre ele stv2246 stv2247 stv 2248 cu tot felul de terminatii dar n-am avut probleme din astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TCM SERVICE Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Da, ai dreptate, se pare ca am gresit eu la lipituri (scurt) acuma merge fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassbox Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Am intr-un sasiu TV4K un STV2246C care se incalzeste puternic(pot atinge CI dar nu prea pot sa tin degetele pe jungla,deci are peste 60-70 grade C)Este normal? Televizorul se comporta ciudat: aleatoriu se schimba volumul, cate o data geometria, dimensiunile rastrului,luminozitatea,dispare cate o data OSD,trece in st by, nu mai raspunde la comenzi(din panoul frontal si din telecomanda)Aveti vreo idee?Toate ciudatenile astea pot fi cauzate si de unSTV2246 defect?Este posibil ca jungla defecta sa perturbe functionarea TV prin SDA+SCL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu07 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 cam asa lucreaza. pt. inceput, schimba-i memoria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Am intr-un sasiu TV4K un STV2246C care se incalzeste puternic(pot atinge CI dar nu prea pot sa tin degetele pe jungla,deci are peste 60-70 grade C)Este normal? Televizorul se comporta ciudat: aleatoriu se schimba volumul, cate o data geometria, dimensiunile rastrului,luminozitatea,dispare cate o data OSD,trece in st by, nu mai raspunde la comenzi(din panoul frontal si din telecomanda)Aveti vreo idee?Toate ciudatenile astea pot fi cauzate si de unSTV2246 defect?Este posibil ca jungla defecta sa perturbe functionarea TV prin SDA+SCL? masoara tens din sec. si vezi ?? schimba rez. de 99k ,dz801 6v8 (de la separator galvanic) si stab de 5v.Poti sa faci un artificiu ,micsorezi u proc 5v cu un dz 4v3 :7>in caz contrar e procu.Sorry Nu cred,ca mem face fite. Baf! :supz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassbox Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Tensiunile din secundar sunt OK.Zici sa incerc sa alimentez procesorul cu tensiune mai mica,cca 4,3V?Ma-si mira ,daca merge asa. M-am chinuit cateva zile cu un AK30 sa ridic tnsiunea de alimentare a procesorului in st-by de la 4,6V spre 5V ca nu iesea nici mort din st-by.Dar merci pt idee, merita oricum o incercare. Acum observ cat de mult seamana avatarul meu cu al tau. Scuze pentru"plagiat"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Tensiunile din secundar sunt OK.Zici sa incerc sa alimentez procesorul cu tensiune mai mica,cca 4,3V?Ma-si mira ,daca merge asa. M-am chinuit cateva zile cu un AK30 sa ridic tnsiunea de alimentare a procesorului in st-by de la 4,6V spre 5V ca nu iesea nici mort din st-by.Dar merci pt idee, merita oricum o incercare. Acum observ cat de mult seamana avatarul meu cu al tau. Scuze pentru"plagiat"! Nu-i bai.Tu, sa fi sanatos. Cat priveste avatarul,n'as prea crede . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassbox Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Petre,ai avut dreptate ,merge alimentat procesorul si cu 4,2V(atat am eu acum pe procesor),insa nu am scapat de fite.Dar tare i-mi va fi ciuda, daca schimb procesorul si tot face fite.Asta a-si numi eu riscurile meserei! :toimonster: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 stop !!! ai 4.2v ,pe stab ?! :smt003 La intrare stab,cat ai ? Dar celelalte tens. ,din sec. ? Nu te grabi sa-l schimbi. ""Scarpinal"",pe bara de 5v,tre sa fie un sugaci. Baf ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassbox Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 N-am fost explicit! Scuze! Am inseriat cu stab de 5V de la alimentarea procesorului o dioda in conductie, care"mananca" din 5V(4,95 reali) cca 0,7V ramanand cca 4,25V reali.Defapt , in locul unei bobine am pus o dioda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 N-am fost explicit! Scuze! Am inseriat cu stab de 5V de la alimentarea procesorului o dioda in conductie, care"mananca" din 5V(4,95 reali) cca 0,7V ramanand cca 4,25V reali.Defapt , in locul unei bobine am pus o dioda. e limpede,ca apa de izvor. Schimba proc. si mai vorbim. Baf ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.