Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest DanMortu

cer sfaturi despre cd-playerul dintr-o combina

Recommended Posts

Guest DanMortu

Salut so lom cu inceputu un prieten are o combina Samsung Max-ZB550 are cd-player cu 3 discuri.A inceput sa ii faca figuri sa citeasca greu a curatat lentila cu spray si cu PERIUTA DE DINTI :) culmea a mers. Dupa ceva timp vo 3-4 luni iar a inceput sa faca figuri a curatato din nou cu periuta de dinti si cu spray. Acum nu se invarte cd-ul nici cum, laserul nu se vede sa se aprinda (banuiesc ca nu se invarte din cauza laserului care nu se activeaza) lentila functioneaza sus-jos blocul optic se misca inainte inapoi. Am gasit bloc optic nou lam montat sus acceeasi treaba merge inainte inapoi sus jos nu se aprinde laserul si nu se invarte discul va rog datimi niste sfaturi cei ce ati mai intalnit asa ceva. :prayer:

Link to comment
Share on other sites

sincer cauze pot fi destule ca de ex:traseu pe placa intrerupt , poate nu mai face cont la mufa sau ceva dezlipit sau cea mai grea controlarul laserului dus sau...nu prea stiu exact ce poate fi ! :yawinkle: dar a mai functionat dupa ce a fost curatat a II_a oara ?cred ca daca o duceai la un dep. ar fi fost mai ieftin ! :weedman:

Link to comment
Share on other sites

Guest DanMortu

este caldut nu este incins motorul lam verificat la 3V merge brici :)am sa schimb driverul ca nu este scump 6 lei nu ii o avere :) dupa ce il schimb va spun daca merge sau teapa

Link to comment
Share on other sites

Guest DanMortu

Tranzistorul este bun lam gasit dar strap nu stiu ce este la ce te referi nu prea ma pricep ma gandesc la ceva banda pusa in fata laserului sau??

Link to comment
Share on other sites

Guest DanMortu

maarius66 mersi mult am rezolvato daca te refereai la suntul ala facut la alimentarea laser ala era macalar buba neagra :supz: mersi mult nici nu iti trece prin cap ce fericit sunt :weedman: acu ma pun sa pip din narghilea fac chef sa mor eu zimi de unde esti in caz ca trec pe la tine prin oras sa mor eu daca nu te sun si dau o bere Va multumesc la toti ca existati. :prayer:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines