Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor cu parametri necunoscuti


Vizitator RMS

Postări Recomandate

Salutari! E prima data cand postez aici. Am si io o intrebare. Mi-am luat un difuzor Well, cs16cl, 4 ohmi, pe el scrie max 70 W, diametru 16 cm. Am cautat peste tot ceva parametri pentru a-mi putea face o incinta dar nu am gasit. Eu m-am gandit la ceva incinta bass-reflex dar nu stiu nimic de dif. Daca m-ati putea ajuta cu parametri sau direct cu o propunere de incinta v-as multumi foarte mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

l-am luta pentru ca era ieftin si imi trebuia rapid unul.Multumesc oricum. Incer eu sa-i fac ceva boxa macar sa nu stea in aer. Nu e pentru hi-fi dar macar are o cutie. Tinand cont ca e prima incercare de acest fel, sa vedem ce iese.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Vrei sa faci incinta de subwoofer ? Sau il vrei pt 3/2 cai ?Oricu, eu iti recomand sa te orientezi pe minim 8" ( 20 cm ) diam pt difuzor de subwoofer. Sa nu-mi zici ca si din difuzoare mai mici iese subwoofer pt ca eu nu te cred ( nu iese la o sensiblitate buna, adica va iesi, dar vei avea nevoie o putere mult mai mare decat suporta difuzorul ca sa se auda decent ).Cu alte cuvinte cauta ceva de 8" care sa aiba si ceva parametrii.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări