Guest Attreyu Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Salut, As vrea sa fac un modul foarte simplu care sa schimbe nivelul de volum audio la telefoane, prin bluetooth. Practic o rotita cu un potentiometru care sa se lege la Android/iPhone, etc. Sugestii de unde sa incep ? Multumesc, Link to comment
Untold Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Tasta +/- nu e mai aproape de telefon decat rotita prin bluetooth? Zic si eu, nu dau cu paru'... Link to comment
Barbu Andrei Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Nu stiu eu prea multe, dar cred ca ar trebui sa faci si o aplicatie pentru telefon care sa utilizeze bluetooth-ul telefonului. Bineinteles ca iti mai trebuie si un montaj care sa schimbe date cu telefonul. PS- stiu ca avea un coleg de munca o dracie pentru ascultat muzica. Folosea bluetooth-ul ca comunicatie cu telefonul si avea si butoane de volum, sinainte, inapoi etc. Link to comment
Untold Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Folosea bluetooth-ul ca comunicatie cu telefonul si avea si butoane de volum, sinainte, inapoi etc. Asta vine ca cum blututhul ar vorbi cu telefonul ? Mama ei de limba romana, parc-am fi aterizat din Nicagaura direct pe Elforum.... Link to comment
Recommended Posts