Guest stefaneli_24 Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 salut.Am o problema cu un Tv Hermes. Ii dau sa caute programe si imi gaseste decat vre-o 7.Mentionez ca sunt abonat cablu si normal ar trebui sa fie 25-30 programe.Cablul este OK pentru ca am si alte televizoare in casa si pe acelea prind tot pachetul de programe.Aveti idee ce ar putea avea? Link to comment
mircea626 Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 selector defect ,lipsa tensiune 33v si altele.. :yawinkle: Link to comment
traianpop Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Mircea,imi permit sa te corectez,putin....Daca ,totusi ,gaseste vreo 7 programe,exclus "lipsa 33 V"Desigur ,varianta cu selector defect,sau defect comutator benzi,ramane!Daca e varianta cu LA 7910,nu e mare lucru sa fie defect chiar el...De asemenea,chiar si cablul de la spliter la tv,poate fi decalibrat... Link to comment
Tavi Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 tens de 33 volti poate sa fie mica din cauza de ... alte motive ( zenner , devalorizare rez serie ) si atunci defectul e chiar acesta depanatorul in cauza trebuie sa ne precizeze daca dispar programele dintr-o anumita banda , din partea de sus a benzilor, etc Link to comment
itzu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 vezi daca toate subbenzile de canale sunt alimentate la 12vcc si daca se produce comutarea de bandasi daca u varicap variaza intre 0 si 28,5v in timpul cautarii programelor Link to comment
dosa Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 daca cumva trece peste programe, posibil circuitul de CAF.daca pur si simplu nu le gaseste aproape sigur ori nu-ti functioneaza decat una sau doua benzi ale selectorului(probabil ca nu au alimentare cu 12v) ori dioda zenner de 33v este devalorizata :smt006 Link to comment
Sorin Schiriac Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 tensiunea de varicap mica sau selectorul pe banda IIIdefect bobina de caf din calea comuna devalorizat cond paralel cu bobina se afla sub bob dar in acest caz in cautare manuala tre sa gasesti toate prog Link to comment
Recommended Posts