Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
florin48

Modificare sursa PC

Recommended Posts

Se poate modifica o sursa de pc pentru 2x50v, dar la cate modificari trebuie nu este mai simplu un transformator +punte redresoare+condensator de filtraj?Prima data cauta posturile care trateaza ce modificari trebuie facute pentru 13,8v.Pentru 2x50v la iesire trebuie rebobinat tranformatorul de comutatie, schimbate componentele din secundar sa reziste la noua tensiune de iesire, radiatoare mai mari si modificata bucla de reactie.Banuiesc ca vrei sa-l folosesti la un amplificator audio, dupa modificare trebuie sa-l testezi daca nu introduce brum sau oscilatii parazite.Eventual sa folosesti 2 surse pentru a crea tensiunea diferentiala.Nu ai specificat ce curent se consuma din sursa, daca este prea mare este posibil sa nu incapa bobinajul pe transformatorul existent si sa trebuiasca sa folosesti altul mai mare.

Link to comment
Share on other sites

TOPICUL SE INCHIDE.Motiv? Primele topicuri din aceasta sectiune exact la asta se refera, vezi surse SMPS, vezi surse ATX, vezi functia SEARCH, dar in primul rand citeste regulamentul!Doamne muieti is posmagii???

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines