ghimpe-- Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Am un DVD Player PixelView model DVD912A. L-am imprumutat cuiva si cand mi l-a adus am constatat ca nu ii merge telecomanda.Telecomanda in sine pare OK, am testat-o cu camera digitala si se observa activitate la LED-ul IR.Am masurat si pe senzorul IR al DVD-ului. Am 5v pe alimentare, iar pe iesire imi oscileaza intre 0.7V si 1.2V. Daca bombardez senzorul cu semnale IR de la telecomanda pot masura pe senzor o scadere de voltaj de aproximativ 0,1-0,2V (pe pinul de output).Eu suspectz a fi defect fie senzorul IR fie oscilatorul telecomenzii.Cum as putea testa senzorul IR al DVD-ului? Pe el nu scrie nimic si nu il pot identifica.Multumesc. Link to comment
Tavi Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 pune altul , merge orice la 5 volti Link to comment
Guest Vasile Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 ghimpe-- te invarti de un banTrebuia sa pui 4 topicuri ? Link to comment
ghimpe-- Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Sorry, nu mi-a mers internetu' si am apasat de mai multe ori pe submit, n-am stiut ca am postat de 4 ori. Scuze.Ontopic: o sa cumpar un senzor TSOP sa-l inlocuiesc pe acesta. Link to comment
ghimpe-- Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Am decuplat circuitul senzorului IR al DVD-ului si m-am cuplat cu un senzor Ir facut de mine pt winlirc. Acum am 3.6V pe pinul de output al IR. Telecomanda tot nu merge, absolut nici un buton. Pot masura cumva iesirea de pe pinul TSOP-ului?? Nu am osciloscop, am decat un DMM DT9208A.Ma gandesc sa schimb oscilatorul din telecomanda, un 455. Maine ma duc sa-l caut prin magazine, prin casa n-am decat un 485 dintr-o telecomanda mai veche.. :smt005 Link to comment
Golem Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Te chinuiesti degeaba, e procesorul defect. L-ai luat din Carrefour Ploiesti? :smt003 Ai garantie? Daca da, te vad zilele urmatoare. :snakeman: Link to comment
ghimpe-- Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 Nu mai e in garantie.. :smt005 Link to comment
Tavi Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 nici nu merita sa faci drumul pana la bucuresti pentru un jaf de dvd :)iti iei altul cu 1 mil pana se strica si tot asa Link to comment
ghimpe-- Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 Nici nu aveam de gand sa ma duc la Bucuresti cu el sa-l repar...Golem, doar din curiozitate, cam cat m-ar costa procesoru'??Modelul e DVD-912A, am montat capacul si mi-e lene sa-l desfac sa notez modelul procului... :smt003 Link to comment
Tavi Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 daca e cu divx , atunci e vibratto sau mtz ... e greu sa banuim noi ce proc are cand tu ai dvd-ul si nu il desfaci Link to comment
ghimpe-- Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Credeam ca stie Golem ce tip de procesor este fara sa fiu nevoit sa-l mai desfac :weedman: Procesorul este: MT1389EE0348-BWSD0pra E2 Link to comment
Recommended Posts