Swat Cat Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 sa imi zica cineva daca asta e schema ca inebunesc...cred ca am si softul pt eprom Link to comment
Swat Cat Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 si asa ar trebuii sa arate? Link to comment
Guest ANSWERS Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 schema ar putea merge ;) montajul din poza nu este rezultatul schemei ...... ATENTIE !!! cu KWP2000 opti strica ft usor masini .. Link to comment
Swat Cat Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 din ce cauza o strici...schema proasta sau nestiinta Link to comment
Guest Vasile Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 poti strica computerul daca nu stii ce faci Link to comment
Swat Cat Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 pai si cu odb poti sa strici ceva Link to comment
Guest janvaljanjan Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Stai linistit ca daca "strici" se repara. Aia e schema si functioneaza, mai iti trebuie driverele, vezi la aici , e in limba ceha dar te prinzi usor. Eu am facut-o dar am gasit cablaj gata proiectat cu MC33199 in loc de LM ala, dar nu e nicio diferenta. Ai grija mereu sa citesti continutul original si sa-l salvezi. Aaa, bateria masinii trebuie sa fie incarcata. Bafta. Link to comment
Swat Cat Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 zi o chestie...chip tuningul ce este.... adica iau softul de pe masina si ii modific parametrii dupa o regula si gata? si/ sau daca nu te superi sa pui si tu documentu cu placazu si schema pe site sau sa dai un pm...dau o bere sau ceva Link to comment
Bagherra Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 continutul ce il gasesti in ECU masinii se modica. Insa nu dupa ureche. Trebuie sa stii exact ce faci. Spre exemplu trebuie sa stii ce cantitate de motorina trebuie sa o injectezi, ce presiune trebuei sa furnizeze turbo, ce avas sa aiba motorul. As fi si eu curios ce si cum se face exact insa cine spune :tonqe: ? Link to comment
Swat Cat Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 greu nu e...tre sa fie un tabel sau niste % pt modificare... spune cine vrea ...:P Link to comment
Bagherra Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 ideea e ca poti strica ECu. Spre exemplu cand citesti ECU la GOLF 4 trebuie sa scoti sigurantele de la Instrument Cluster. La Passat trebuie sa scoti ECU si sa-l citesti pe masa. Altfel nu stiu ca se poate. Link to comment
Guest cipul Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 salutare!imi poate spune cineva ce semnificatie are paretea de schema din dreapta jos! Link to comment
Guest mister_rf Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Acolo sunt marcati pinii de alimentare si GND pentru o parte din circuitele folosite in schema. Link to comment
Guest cipul Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Multumesc pt raspuns!Are cineva PCB-ul facut? Link to comment
Guest mister_rf Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Il gasesti pe site-ul indicat mai sus: http://www.id2.cz/ Link to comment
Recommended Posts