Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ECU FLASHER...!!!!?!?!?

Swat Cat

Recommended Posts

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Swat Cat

11

• mihay

4

• Bagherra

2

• Stefan

2

Guest janvaljanjan

Stai linistit ca daca "strici" se repara. Aia e schema si functioneaza, mai iti trebuie driverele, vezi la aici , e in limba ceha dar te prinzi usor. Eu am facut-o dar am gasit cablaj gata proiectat cu MC33199 in loc de LM ala, dar nu e nicio diferenta. Ai grija mereu sa citesti continutul original si sa-l salvezi. Aaa, bateria masinii trebuie sa fie incarcata. Bafta.

zi o chestie...chip tuningul ce este.... adica iau softul de pe masina si ii modific parametrii dupa o regula si gata? si/ sau daca nu te superi sa pui si tu documentu cu placazu si schema pe site sau sa dai un pm...dau o bere sau ceva :)

continutul ce il gasesti in ECU masinii se modica. Insa nu dupa ureche. Trebuie sa stii exact ce faci. Spre exemplu trebuie sa stii ce cantitate de motorina trebuie sa o injectezi, ce presiune trebuei sa furnizeze turbo, ce avas sa aiba motorul. As fi si eu curios ce si cum se face exact insa cine spune :tonqe: ?

ideea e ca poti strica ECu. Spre exemplu cand citesti ECU la GOLF 4 trebuie sa scoti sigurantele de la Instrument Cluster. La Passat trebuie sa scoti ECU si sa-l citesti pe masa. Altfel nu stiu ca se poate.

• 3 weeks later...