matzah Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Salut. Dupa ce a cam trecut vremea cand adelaida o tine sus si tare ca ei scot 400W pe 8 ohmi din 4 darlingtoni alimentati dintr-un traf de 2x25v la ...400W :smt005 (asta da randament...) am zis sa caut o alta idee de amplificator. Am ajuns cu ochi pe http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=319 unde acel kit de 400W arata destul de serios facut si la obiect. Eventual ma gandesc ca odata ce-l cumpar (100lei = convenabil) sa-i mai trag vreo 2 perechi de finali. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: Cam in aceasi categorie, cam ce variante ar mai fi in kit ce pot fi cumparate? Eventual as face unul dupa o schema daca e nevoie. Sunt insa curios daca cineva a incercat sau poate sa-mi spuna ce poate amplif-ul astora de psc-audio? O a doua problema ar fi toroidalul de 400W la 2x25v cumparat mai de mult pentru alt scop, insa care acum e singurul traf de care dispun. Nu cred ca as putea obtine prea multe bobinand secundarul, ar fi prea putin loc liber, parerea mea. Totusi cu traful asta pe un modul gen cel de la psc-audio cam ce putere as putea scoate practic? Un ceva gen 150-180W@4ohmi ma gandesc. Roaba de condensatoare de jdemii de microfarazi cu cate m-ar ajuta? Am destul timp liber, stau sa insir condensatoare, bani nu sunt. Ideal as vrea sa scot (deocamdata) cam tot ce pot din ce am. Mai am un kit de la adelaida, unul cu 2 perechi de MJ1035-11032 parca, oricum scotand acei finali si facand separat un amp cu ei, pana la urma, ar merita sa investesc cei 100 lei in varianta mosfet sau sa fac ceva din acei MJ? Multumesc anticipat. Link to comment
Guest Vasile Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 sa mutat la consultantacel mai simplu e sa le dai un mail sa intrebi Link to comment
matzah Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 pai, sunt convins ca ei ar spune ceva de genu: e bun, performantele sunt ireprosabile "laser frate" si etc. M-ar interesa cativa termeni de comparatii si alternative de kit-uri sau scheme prin aceasi preturi, chiar si ceva mai scumpe daca se merita. Nu ma grabesc atat de mult, timp e. Multumesc pt raspuns. Link to comment
Dr4g0n Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 pai, sunt convins ca ei ar spune ceva de genu: e bun, performantele sunt ireprosabile "laser frate" si etc. M-ar interesa cativa termeni de comparatii si alternative de kit-uri sau scheme prin aceasi preturi, chiar si ceva mai scumpe daca se merita. Nu ma grabesc atat de mult, timp e. Multumesc pt raspuns.acele kituri sunt cam la fel cu IPA400 si care le mai stiti voi la baza are aceeasi schema AV400 doar ca sunt ceva modificari pe acolo de sunat suna f bine am ascultat amplificatoare facute cu acele kituri si suna chiar frumos Link to comment
Guest Vasile Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 modificarile facute dupa cum vad eu placa sunt ca sa se faca economie... daca vrei sa iesi ieftin iti faci acest amplificator singur, suna foarte bine http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17553 Link to comment
Recommended Posts