Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari compilator


Guest alex_pescaru

Recommended Posts

Guest alex_pescaru

Salut!Puteti sa-mi recomandati un mediu de dezvoltare complet in C ori C++ pentru PIC-uri?Adica ceva care sa le aiba pe toate incluse (compilator, linker, debugger, profiler, etc), sa aiba code explorer, autocompletion, etc.Ceva ca in Visual Studio, Visual C++.Pana acum am folosit MPLAB si HITECH si nu prea ma mai multumesc...Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Din cate stiu eu, nu exista ceva care sa aiba toate facilitatile dorite de tine. Ai putea incerca mediul de dezvoltare HiTide, tot de la HiTech, dar e integrat numai cu PICC18 si nu cred ca suporta toate uneltele de dezvoltare de la Microchip. Daca folosesti vreun emulator / programator Microchip, e posibil sa nu le poti utiliza din HiTide.

Link to comment
Share on other sites

Multumitor mi s-a parut BoostC de la http://www.picant.com . 8)

Ca editor nu sta prea bine in sensul in care trebuie sa stii C klumea sa te prinzi de erorile care le faci in cod :lol: (daca faci vreuna :d) pentru ca nu ti le spune intocmai. (Iti da linia totusi)

 

Ce mi-a placut la el... simulatorul care dispune de plugin-uri care te ajuta: leduri si butoane. In plus poti sa iti creezi singur pluginurile.

 

Codul este suficient de optimizat si vad ca se ocupa de el in continuare (este o versiune beta).

 

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines