Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta Full Range


Guest Budiul Daniel

Recommended Posts

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Budiul Daniel

Destul de mult , dar merita As vrea sa imi mai fac un sub activ,desi nu stiu daca este nevoie si sa imi cumpar si un crossover si aceste full sa ii fol. ca si sateliti. Dar deocamdata ma opresc aici, sa mai scot niste bani cu ele.

Link to comment
Guest Budiul Daniel

Porturile au 70mm si 3cm lungime. Asa mi le-a calculat Nexus si cam asa mi-au iesit si mie din calcule la 100L cat are incinta . De ce ziceti ca sunt prea mici? Porturile mai mari si cu adincime mai mare nu faceau acelasi lucru? castigam ceva db cu porturi mai mari?

Link to comment
Guest Budiul Daniel

Corect spus aprox liniar 50Hz-20KHz. Oricum intre frecv acestea suna super bine. Acum vorba lui Nexux "urechea omului e data dracului" . Fiecare aude , sau nu aude cate ceva.Recomandati-mi un subwofer aprox 400W sa nu fol putere prea mare , dar pe 18" . Oricum nu stiu exact ce o sa fac un bas reflex, un horn loaded, dar oricum vrau sa fac ceva sa sune cel putin pe masura asteptarilor mele, cum suna si aceste ful range.

Link to comment
Guest Budiul Daniel

Imi ajunge basul de la full range, dar poate prind ceva sonorizari mai mari , unde full rangeurile le-as urca pe stative si le-as folosi ca si sateliti, evident cu un crossover activ. Adica ceva de genul 2.1. ce zici nu ar merge cu un singur sub chiar fie el si mai mare?, ca nici sa car dupa mine doua n-mi prea place.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines