Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
fwfw

placa de baza

Recommended Posts

salut , am o placa de baza si cand pornesc calculatorul imi apare urmatorul mesaj ceva de genul :dissasembly , si nu booteaza , nici biosul nu il arata si mai apare un mesaj care incepe cu intel si scrisul acesta intel este colorat ce credeti ca ar avea , sa-r putea sa fie video onboard defect , sa incerc cu o alta placa video .

Link to comment
Share on other sites

uită-te pe ea, sau pe cipul flash-bios, trebuie să scrie ce model e, apoi bagă textul ăla în google, să vezi dacă există vre-un manual...cu puţin noroc, găseşti pe situl msi utilitarele necesare să-i rezolvi biosul...(mie-mi miroase a bios şters... există un sector în principiu nemodificabil pe nume bootblock, ăla îţi ţipă că nu găseşte restul biosului...)

Link to comment
Share on other sites

am resetat biosul din jumperul j.bat acum numai apare acel mesaj la inceput apare un logo de la placa de baza si logo de la intel in dereapta si apoi imediat se restarteaza si o tine numai asa , si inco chestie carcasa pe care este placa de baza curenteaza e posibil sa fie vreun scurt intre placa de baza si carcasa de nu plecaa mai departe ca nu pot sa merg mai departe sa intru in bios ptr. ca nici ledurile acele de pe tastatura nu se aprind ,cred ca ar trebuie sa scot placa sa o probez scosa de pe carcasa .

Link to comment
Share on other sites

nu asta este cauza, tot asa face si cu placa scoasa am reusit sa pozez acel mesaj care il arat iar dupa el urmeaza logo msi si intel si numai asa face practic dupa logo se restarteaza si ar incepe ciclul, am incercat si cu un video pe slot pci si numai arat nimic dor pe onboard arata chestia asta , ce credeti ca sa dus biosul?

Link to comment
Share on other sites

update nu pot sa-i faca ca nu booteaza pe nimic numai chestia asta arata si se restareaza , pana si tastatura este blocata , chestia asta a aparut cand si-a luat intro zi ma-i multe restarturi si cu o luna in urma mi-a bulit un hard .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines