Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Nemesis

Conectare la server ftp dupa cum bate vantul .

Recommended Posts

Revin cu o problema care ma innebuneste de vreo 3 zile . Am postat la sectiunea hardware acum cateva zile problema pe care am avut-o cu sursa (pe care urmeaza sa o schimb). Problema care face obiectul acestui topic a aparut dupa incidentul cu sursa, inainte tot era bine dar eu unul nu prea cred sa fie vreo legatura cu acel incident . Din cand in cand downloadez niste fisiere de pe serverul ftp al unui prieten . Pana acum vreo 3 zile ma putea conecta oricand la acest server si viteza era si ea destul de mare . Dupa intamplarea cu sursa, cu flash get-ul tot timpul pornit (avand sarcinile de pe acel server active) se conecteaza doar pt cca 2-4 minute si asta la interval de vreo 1-2 ore . Nu mai spun ca si viteza a scazut la cca un sfert fata de cat era inainte (tot de pe acel server) . Am zis ca poate flash get-ul e defect. L-am reinstalat am incercat si cu windows explorer si cu total commander............nu vrea (decat in alea cateva minute in care merge si flashget-ul ) . O chestie ciudata: am incercat si de pe linux si face la fel , insa cand am bootat de pe un live cd (al aceleasi variante de linux pe care o am instalata pe hdd ) culmea ..... mergea . Stiu, ati putea spune ca am eu probleme cu reteaua , dar de la colegii mei de camera merge perfect ( am schimbat temporar si cablul de retea de ciuda si ...... nici el nu e de vina). Eu am ramas in pana de idei si de solutii ... poate stiti voi ce ar putea fi .O singura banuiala mai am . Am observat ca bios-ul meu se comporta cam ciudat . De ex daca pun parola de user sau pe sistem (din bios) , dupa ce salvez si dau restart nu ma mai lasa sa o dezactivez . Deci eu unu zic ca e posibil ca de la evenimentul cu sursa sa se fi zapacit bios-ul si ca poate asta e motivul pt care ma conectez asa de greu la server-ul ala de ftp .

Link to comment
Share on other sites

ar fi o idee sa cauti pe net un bios bun pentru placa ta de baza.

 

ideal ar fi sa fie unul complet, nu un update...

 

(si ca un sfat general, n-ar fi rau sa va faceti copii de bios complete, puse bine pe un cd, la o nevoie... nici nu stii cand e nevoie...)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines