Guest kY7z Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 am shi io o intrebare intrebacioasa :? care-i diferentza intre un amplificator de mashina shi unu obishnuit? am gasit o skema de 4x40 wshi e foarte simpla cu un TDA8571J shi vreo 6 condensatori? este vreun dezavantaj ? Link to comment
Mircea Bartic Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 ala are 4x40W cand or zbura porcii :evil: mai degraba 4x19 daca mai tin minte bine Link to comment
Guest kY7z Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 mai, da am dat sa caute pe google TDA8571J shi peste tot scria 4x40este vreun dezavantaj intre unu de mashina shi unu obishnuit? Link to comment
Mircea Bartic Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Cred ca scrie destul de clar mai sus..... :idea: :wink: Cele obisnuite au o calitate a sunetului mult mai buna, cele de auto sunt proiectate pt a functiona la 12V , dar in detrimentul calitatii sunetului.... :( Link to comment
csl1131 Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 cele de masina (cu integrate)sunt proiectate in general pt manelisti.....deci....... Link to comment
Recommended Posts