Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recondiționare casetofon STAR MC 12


Guest Vio Musicstudio

Recommended Posts

Guest Vio Musicstudio

Vă salut! Tocmai ce am făcut rost de un casetofon STAR MC 12. Văzând pe google că ar fi cam primul casetofon făcut de români și foarte vechi 1975, m-am gândit că este păcat de el și ar merita recondiționat. Spre marea mea supriză ca și piese este funcțional (de s-ar mai face și lucrurile de azi așa de rezistente). Am băgat o casetă în el, de abia trage caseta dacă stă în poziție culcat cum ar fi normal. Dacă îl pun cu caseta în jos, adică cu fundul în sus se aude bine. Dacă îl miști sau apeși pe casetă sau ușă viteza fluctuează sau chiar se oprește de tot. De derulat nu are putere. Am dat capacul jos, cureaua pare foarte larga. cred că ea este vinovatul. De unde aș putea găsi curea nouă și ce mărime trebuie?

Edited by Vio Musicstudio
Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest Vio Musicstudio

Le-am dat un email mulțumesc. Are lipsă și un șurub de la carcasă. Unul lung cam ciudat, este gros și fără filet dde abia la capăt este mai subțire și are filet.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines