gabiz_ro Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Vreau sa cumpar o telecomanda ce sa inlocuiasca actualele telecomenzi.Datorita faptului ca nu gasesc nici o informatie despre sistemul de sunet ce il am mi-ar trebui o telecomanda ce poate invata functiile de la telecomanda originala.Ceva 4:1 ar fi de preferat intrucat vreau sa o utilizez la : dvd recorder pye 645,dvd player e-boda 777,sistem sunet intervision ht1200r,si eventual la proiector la asta macar power-on power-off. Link to comment
Tavi Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 o telec made for you prgramabila pe usb de la sonic bucuresti Link to comment
gabiz_ro Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 madeforyou 4:1 am luat deja dar nu a mers decat pentru pye 645,pentru e-boda 777 si intervision nu.la eboda am gasit ceva coduri ce mai faceau ceva functii dar total anapoda.Am dat si un mail la cei de la gbs-elettronica.it cum ca ar trebui sa aiba si ei un program ceva ce pas cu pas sa salveze toate functiile unei telecomenzi pentru a putea fi introdusa in catalogul lor. Link to comment
Recommended Posts