Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Casti


Guest Cristian95

Recommended Posts

Guest Cristian95

Salut baieti! Doresc sa imi fac un amplificator pentru casti,as dori sa il folosec pentru productie muzicala am deja o placa de sunet Focursrite Pro 14 si imi trebuie putin mai multa putere incasti pentru ca mixul pe care il fac de obicei este la -6 -8 Db si se aude tare incet pana cand ajung in pragul masterizarii si  ridic volumul, stiu ca muzica nu se face in casti dar sunt in Germania acum si aici nu prea iti este permis sa dai muzica tare si nu dispun de fonduri pentru ami antifona camera in care lucrez.Amplificatorul as dori sa lucreze in 32 ohmi si cu o putere de maxi 2,5 Watti. Va multumesc anticipat!

Link to comment
Guest Cristian95

Calitatea sunetului este ok? Adica nu doresc nici un fel de colorare din partea amplificatorului ci cat se poate de curat cum este sunetul de intrare sa fie si cel de pe iesire ma refer la frecvente.

Link to comment
Guest Cristian95

Ma gandeam la 12VCC dar te rog sa imi spui tu care ar fi cea mai potrivita si cum as putea face sa nu am zgomot de fon deloc stiti si dumneavoastra in casti cam ori cu brun se sesiseaza si e deranjant dupa o perioada lunga de timp de tinut castile pe cap.

Link to comment

la 12v daca dai la maxim iti va sparge timpanele,el este conceput sa scoata cam 2,5w pe canal,eu zic ca maxim 9v ar fi ideeal,iar in ceea ce priveste zgomotul de fond depinde de unde preiei semnal de atac(in nici un caz de la mufa de casti a aparatului)acest integrat neavand zgomot de fond propriu aproape insesizabil.si sa ai un filtraj al tensiuni de alimentare buna plus o stabilizare a acestuia ar fi ideeala.

Link to comment
Guest Cristian95

Tin foarte mult la urechile mele de aceea nu voi asculta tare defapt eu am nevoie de acest amplificator pentru a putea lucra cu mixurile la volum foarte mic din soft si sa pot se amplific prin el, placa de sunet scoate ok semnalul dar numai daca piesa este deja masterizata la -0,3db limita digitala fara distorsiuni dar cand lucrez inainte de master am volume foarte mici si nu mai am de unde sa dau mai tare din placa de sunet de aceea vreau sa il fac. Stabilizarea cu ce as putea sa o realizez?

Link to comment
Guest Cristian95

Semnalul de intrare va fi preluat de la placa de sunet unde normal ar trebui sa fie monitoarele de studio am pus o poza aici ca sa vedeti mai bine el va primi semnal de la acele doua mufe jack mare care sunt incadrade cu alb.

Ok multumesc inca odata si integratul nu necesita montarea unui radiator?

Link to comment
Guest Cristian95

Aici este poza. Ma scuze am gresit in postul anterior nu unde este incadrat cu alb in celelate 6 iesiri mono din care se pot face 3 stereo acolo va fi alimentat

post-230812-0-48598600-1439654252_thumb.jpg

Edited by Cristian95
Link to comment

TDA2822 si mai zici ca vrei calitate audio ?  Are un zgomot de fond oribil si distorsiuni destul de mari. O sa mearga, dar nu ti-as recomanda asa ceva, plus bineinteles "o sa-ti sparga timpanele".  Alimenteaza-l la 3-4V maxim 5V, nicidecum la 12.

 

Mai bine ti-ai lua casti cu SPL mai mare pe aceeasi placa de sunet decat un alt amplificator, oricare ar fi el introduce zgomot si distorsiuni suplimentare.

Edited by modoran
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines