Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrare auxuiliara la casetofon Philips

spumosu95

Recommended Posts

Salut!

Stiu ca s-a tot discutat aceasta problema, dar eu vreau ceva putin diferit. Am un casetofon Philips de pe un Logan Ph1 si as vrea sa renunt la partea de caseta si sa ii pun o intrare auxiliara. Mai demult am facut aceasta modificare la un alt casetofon la care am pus AUX-ul in locul capului de redare, dar semnalul de intrare era prea mare si aveam distorsiuni. Imi puteti spune unde ar trebui sa bag semnalul si ce modificari ar mai trebui facute?

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• spumosu95

8

• dan cod

6

• florincccc

2

• doru3160

2

Deci, alta solutie nu am... Acum am mai cautat prin cutia cu vechituri si am gasit un alt radiocass auto MTC TK8220. L-am probat, e perfect si m-am gandit sa las Philips-ul asa si sa il modific pe asta. Dar i-as pune un switch ca sa pot comuta intre radio si "aux". Daca pun niste poze cu el desfacut ma puteti ajuta?
Edited by spumosu95
Exact! Am facut acum montajul si tot e prea puternic. Daca pun rezistoare de vreo 5K, nu ar fi mai bine? Si cred ca ar trebui c-uri mai mici acolo pentru ca am joase prea puternice.

Varianta cu caseta ca si cea cu modulator suna aiurea.Legat semnalul la potentiometrul de volum mai trebuie un comutator sa comute.Eu leg la iesirea din preul de cas asa e cel mai ok.

Pai tot acolo as vrea si eu, la iesirea din pre. Daca pun o poza, ma puteti ajuta sa identific iesirea pre-ului? Am cautat pe net, dar nu am gasit schema.