Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Whirlpool AWE6416


Recommended Posts

Va salut!

Masina este cu incarcare verticala ,la selectarea unui program se aude cum cupleaza mecanismul de blocare al usi dar nu se deschide electrovalva si se apride ledul de service  ,pe programul de stoarcere scoate apa afara in continuu cuva nu se invirte ,pe un anumit program de spalare  porneste cuva direct fara sa ia apa se invirte de citeve ori si se apride ledul de service .

Electrovalva e buna ,nu sunt oxidate contactele de la mufe ,condensatorii sunt in parametri masurati cu esr-metru rezistentele ,diodele si traseele dupa placa de comanda sunt in regula .

Va rog ceva idei ,multumesc!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cred ca aveti probleme cu memoria pe placa de comanda .dar trebuie verificat si,,rezistenta ,presostatul ,electrovalva alimentata direct 220v .daca stiti cum se verifica acestea nu ramine decit soft alterat . daca doriti raspunsul exact cautati coduri eroare wirlpool ca sa stiti cum se intra in codul de service .va urez succes.cu respect nelu c

Link to comment

Cum v-ati dat seama ca electrovalva nu deschide? Nu e obligatoriu sa se auda acel ''click'' , unele sunt mai silentioase.

Ati verificat circuitul de intrare a apei? Ma refer la: -robinet blocat;

-furtun  de alimentare ''rupt'', adica gatuit , dupa o manevra de miscare;(poate a vrut gospodarul sa o mute, sa curete pe langa ea)

-site infundate, racordul de pe masina si racordurile de pe furtunul de alimentare.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines