Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest Tonny_ake

Sony KW-M 14 51 Led blincure de 4 ori..Help

Recommended Posts

Guest Tonny_ake

Buna,... Am un Sony kw-m 14 51..sper ca, dau informatia exacta...daca nu 'scuze' dar asta scrie pe spatele tv-ului, si pe sasiu e numai un cod de cifre... televizorul are finalu de linii S 2055 N si face ca si cum ar avea un scurt in linii.. am scos bu, si am pus un bec , si sursa pleaca normal..dar nu am frecventa in baza bu'lui... am verificat driver si e ok. am verificat tot pana la jungla si tot pare ok.. am impresia ca procesorul nu da comanda de pornire si nici de ..st by. in schimb blincure ledul de 4 ori... daca stie cineva ce inseamna v-as fi foarte recunoscator... sau daca ar fi o schema ar fi si mai bine... va multumesc anticipat...Tonny Timisoara..

Link to comment
Share on other sites

verifica si trfo linii cu un tester trafo [daca are spire an scurt]sau se poate pune an scurt an tensiune,si tot ce e alimentat din el eventual scoate cate un consumator pe rand.Pune un BU conectat B.E. cu colectoru an aer sicu o sarcina [bec]an locul colectorului si vezi daca ai impuls de linii,unele tv pleaca din panoul frontal altele numai din telecomanda....s.a.m.d.nu spune ce c.i.are televizoru.Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Guest gheoangel

faptul ca clipeste de 4 ori inseamna ca procesorul sesizeaza ceva care nu este in regula pe cadre(codul de 4 clipituri) din cate imi amintesc, din experienta mea am intalnit o rezistenta de 220k sau 270k pe langa integratul de cadre, sau urmareste situl http://assist3.crse.com/

Link to comment
Share on other sites

Guest gheoangel

pentru cei ce nu stiu, acest tip de televizor nu porneste daca are un etaj decuplat, fie chiar si tunerul. la orice defect procesorul opreste toate functiile si iti da un cod de flasuri, si codul de 4 in sony asist iti spune ca ai problema de cadre. dar trebuie tinut seama ca etajul de cadre se alimenteaza de la traful de linii :partyman:

imi pare rau ca nu mai pot da mai multe detalii dar mi-a expirat licenta la Sony Assist ( http://assist3.crse.com )

Link to comment
Share on other sites

Guest Tonny_ake

Va multumes mult.. am verificat toate posibilitatile si este totusi trafo linii... daca inseriez un bec in colector porneste ,si am si 15625 frecventa in baza bu... deci e cam clar.. ajung doar vreo 45 v in colector si se lumineaza becul de-l ia toti sfintii.. sa vad daca il au pe la vitacom si cit e... Mercy la toata lumea. S-auzim numai de bine..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines