Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion P2110MT* problemă baleiaj verticala


Recommended Posts

Salutare am și acest model de tv, care are o dungă albă pe mijlocul ecranului, sașiu PT90 - 02TA058H, CU CI pe verticală TDA 1771, pe care l-am găsit pleznit alături de rez RD10 de 0,22ohmi/2w. Am schimbat și c-rile ca să nu mai am treabă cu ele căci de unde am tv, există probleme cu tensiunea, care este scăzută. După ce le-am schimbat tot la fel face - dungă albă pe mijloc. Am crezut căci TDA luat poate fi de nou stricat și am mai schimbat cu altul nou și tot așa face. Tensiunea de 24V este prezenta, diodă DD41 este buna. M-ar putea ajuta cineva cu un sfat ceva. Mulțumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Într-adevăr TDA 1771, de noi ce erau ele erau .... de fapt nu erau nimic. Acuma sa vad cu as putea cel putin sa imi recuperez suma de bani data sau mai degraba sa i-au alte materiale ... fara un scandal. Oricum va multumesc pentru ajutor. L-am inlocuit cu un TDA 8174A si acuma funcționează. Sincer e prima data cand am intalnit un astfel de caz si de aceea nu mi-am dat seama, deși am banuit dupa cum am scris mai sus. Incă odata multumiri. Sanatate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines