nelugavrila Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 (edited) Salut,am un amplificator pioneer sa-750,caruia un amic (meserias) i-a montat puntea redresoare invers(plus la minus).Pana sa-mi dau eu seama,mi-a fiert 2 condensatori ,arsi finali,in fine am inversat puntea ,am gasit prefinalii si o mana de piese arse.Am tensiune de alimentare peste tot.Am verificat tranz.,rezistentele,nu mai stiu.Atasez schema cu tensiunile gasite,si piesele schimbate(cele incercuite)Tensiunile sunt masurate acum fara preuri si fara finali.Ceva pareri? Edited August 3, 2015 by nelugavrila Link to comment
BUGHIU Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Pai montati si preu-rile si finali....altfel nu puteti sti nimic!!! Inainte verificati sa nu mai aveti rezistente arse .... Link to comment
nelugavrila Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 daca montez preu si finalii,intra protectie ,am tensiune de alimentare pe iesire. Link to comment
BUGHIU Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Nu e niciunul scurt (finali)?!?! Pe ambele iesiri aveti tensiune? Link to comment
sesebe Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Inseriaza pe alimentari rezistente de limitare de 100Ω/10w sau chiar si 2 becuri de 100w/230v si monteaza si preurile si finalii. Mai fa (temporar) si scurt intre bazele la prefinali pt a-i proteja la curenti pre mari. Altfel nu vei putea sa masori nimic concludent. Link to comment
nelugavrila Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Multumesc,amicul meu crede ca costa prea mult reparatia si renunta la el.Daca ramane la mine il voi "bibili". Link to comment
Recommended Posts