Guest Vasile Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Sunteti interesati de tranzistori originali ? IRFP9240 cu 50 mii bucata fabricati de IR MJ15003 cu 150 mii bucata fabricati de ONS MJ15024 cu 200 mii bucata fabricati de ONS MJ15025 cu 200 mii bucata fabricati de ONS Preturile au TVA inclus Link to comment Share on other sites More sharing options...
micutu Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 irfp 240 nu ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 NuNu-i am nici pe aia de mai sus dar daca sunt cereri am sa aduc, fac un sondaj sa vad daca sunt cereri :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swat Cat Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 ma bag si eu la IRFP9240 si 240 ... zic ca sunt extraordinare pt amplificatoare :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Pai IRFP 240-9240 vreau si eu macar 10 perechi poate chiar mai multe la banii astia!Cit de repede pot veni ? :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Din pacate nu pot aduce decat IRFP 9240 :cry: cel putin momentan.In prima faza cumpar cam 200 bucati :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest uratuu Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 IRFP-urile ar fi o treaba, pacat ca nu puteti aduce si IRFP240, eu unu stau cu montajul in asteptare de 2 luni pentru ca imi lipsesc exact acesti IRFP, deci ar fi treaba treaba daca ati reusi Domnu~ Vasile sa aduceti si complementarii intr'un sfarsit, eu oricum voi lua 4 bucati din IRFP9240 mai ales ca sunt ORIGINALI si sunt si la un pret mai mult decat bun zic eu.Aaa si inca ceva! ne puteti lamuri si pe noi D. Vasile de ce IRFP240 nu se pot aduce? Multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Sunt de acord ca preturile sunt super, la altii sunt cel putin 100 mii bucata din cei originali 8) Nu sunt la furnizor 240 si de asta momentan nu se pot aduce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest codebutcher Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Vasile, cum garantezi ca sint originali? Dupa mine numai daca ii iei de la Farnell poti fi sigur. Dar poate nici atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 Farnell au 2 perechi de oua :lol: Tranzistori sunt luati direct de la IRF si de la ONS :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swat Cat Posted December 7, 2004 Share Posted December 7, 2004 ok. sa zici cand incepi sa faci vanzari ca eu vreau 5 buc. de irfp9240. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Pe majoritatea ne intereseaza sa luam perechi ( canal P + canal N ).De aceea ar fi bine sa poti aduce si 240 altfel stam cu " originalu' " in mana si ne uitam la el ...Dupa cum vezi comenzi sunt si vor fi, doar suntem forum de hifi ... :)Io zic sa mai negociezi cu distribuitoru' ... nu vad de ce n-ar aduce, doar ziceai ca-i ia direct de la irf...Sau sunt vreo ciordeala, cum vindeau tiganii la iprs ce apucau ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 Ciordeala pe naiba, se da factura pentru cine este interesat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adyman Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Vasile , 10 cu 10 vreau si eu ce naiba inca o comanda in plus,ce mai astepti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Am sa vorbesc cu ala sa le aduca cat mai curand, nu este afacerea mea dar am zis ca ma bag pentru ca-mi trebuie si mie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.