Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistori originali


Guest Vasile

Sunteti interesati ?  

20 members have voted

 1. 1. Sunteti interesati ?

  • DA
   29
  • NU
   4


Recommended Posts

Sunteti interesati de tranzistori originali ?

IRFP9240 cu 50 mii bucata fabricati de IR

MJ15003 cu 150 mii bucata fabricati de ONS

MJ15024 cu 200 mii bucata fabricati de ONS

MJ15025 cu 200 mii bucata fabricati de ONS

 

Preturile au TVA inclus

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 24
 • Created
 • Last Reply

IRFP-urile ar fi o treaba, pacat ca nu puteti aduce si IRFP240, eu unu stau cu montajul in asteptare de 2 luni pentru ca imi lipsesc exact acesti IRFP, deci ar fi treaba treaba daca ati reusi Domnu~ Vasile sa aduceti si complementarii intr'un sfarsit, eu oricum voi lua 4 bucati din IRFP9240 mai ales ca sunt ORIGINALI si sunt si la un pret mai mult decat bun zic eu.Aaa si inca ceva! ne puteti lamuri si pe noi D. Vasile de ce IRFP240 nu se pot aduce? Multam!

Link to comment
Share on other sites

Sunt de acord ca preturile sunt super, la altii sunt cel putin 100 mii bucata din cei originali 8) Nu sunt la furnizor 240 si de asta momentan nu se pot aduce.

Link to comment
Share on other sites

Guest codebutcher

Vasile, cum garantezi ca sint originali? Dupa mine numai daca ii iei de la Farnell poti fi sigur. Dar poate nici atunci.

Link to comment
Share on other sites

Pe majoritatea ne intereseaza sa luam perechi ( canal P + canal N ).De aceea ar fi bine sa poti aduce si 240 :) altfel stam cu " originalu' " in mana si ne uitam la el ...Dupa cum vezi comenzi sunt si vor fi, doar suntem forum de hifi ... :)Io zic sa mai negociezi cu distribuitoru' ... nu vad de ce n-ar aduce, doar ziceai ca-i ia direct de la irf...Sau sunt vreo ciordeala, cum vindeau tiganii la iprs ce apucau ? :))

Link to comment
Share on other sites

Am sa vorbesc cu ala sa le aduca cat mai curand, nu este afacerea mea dar am zis ca ma bag pentru ca-mi trebuie si mie :wink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines