Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD LG nu receptioneaza posturi analogice

Guest cata82

Recommended Posts

Guest cata82

Va salut, Am in atelier un lcd LG 32LH2000 care nu receptioneaza posturi analogice pe cablu(antena) dar receptioneaza posturi HD. Pe receiver satelit receptioneaza posturi tv HD + posturi radio dar fara analogic, mentionez faptul ca tv-ul este HD-ready. Am incercat modificarea din meniu TV-ului(am schimbat tarile etc) dar nimic. In meniul service nu pot intra cu tlc originala-nici cu ok din tlc + ok panou, nici meniu tv + meniu tlc sau meniu tlc + ok panou sau invers ok tlc sau meniu panou. Tlc originala face toate functiile.Din pacate nu am o tlc teleserv 01.Posibil sa fie dump-ul corupt sau selectorul busit? Momentan nu am nicio memorie smd 25Q32, se poate monta 25C32?

Edited by cata82
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabiz_ro

2

• Florinel TV

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Pe antena depinde de zona,transmisia analogica a fost oprita,in cateva zone totusi se mai transmite in VHF.Pe cablu ar trebui sa mearga daca se mai transmite analigic.Nu stiu modelul,cauta pe net vezi la specificatii ce stie sa faca.Am vazut,nu LG,ce nu stiau decat digital,terestru si cablu.Daca e asa ar trebui sa stie DVB-T2 parca acum la noi si sa ai si semnal in zona.Daca e doar DVB-T degeaba cred ca nu se emite,din ce stiu eu.Un dvd player sau video player-recorder,de alea vechi cu iesire RF te-ar putea lamuri daca si cum merge.

Edited by gabiz_ro

Posibil sa fie dump-ul corupt sau selectorul busit? Momentan nu am nicio memorie smd 25Q32, se poate monta 25C32?

cu memoria flash poti incerca doar daca o citeste procesoru