Guest VanHauser Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Deoarece nu am gasit alta sectiune mai potrivita, postez aici.Caut o firma care ma poate ajuta cu proiectarea unor placi de circuite imprimate, plantare componente smd+th si mai ales proiectarea si realizarea unei carcase de plastic. Carcase "chioare" am gasit, dar trebuiesc facute decupaje, trebuie proiectata o tastatura cu folie flexibila, montarea placilor in carcasa, interconexiuni, etc, multe maruntisuri pentru care nu prea am timp si nici experienta, mai ales la partea mecanica. Stie cineva o firma serioasa, preferabil cat mai aproape de Ploiesti, care sa ma poata ajuta? Cu proiectarea placilor imprimate sa zicem ca ma descurc :smt003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 stiu o firma din Bucuresti care face orice decupaje in carcase din plastic, preferabil cele cumparate de la eiFirma este ECAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VanHauser Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Pai nu am nevoie doar de frezare, ci de toata mecanica implicata in realizarea carcasei.In atasamentele de mai jos va arat cum arata carcasa mea "chioara" si cam cum as dori sa arate in final. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofian Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 cam cite vrei sa faci ?poate ma intereseaza pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VanHauser Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Sa zicem 10 pentru inceput. Dar trebuie sa arate profesional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcer Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 http://www.tehnologistic.ro/contact/default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VanHauser Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Multumesc. Cam de asa ceva am nevoie. Poate stie cineva si o firma din Bucuresti sau in orice caz mai apropiata de Ploiesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VanHauser Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Nu mai stie nimeni? Deocamdata n-am avut prea mare succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.