Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firma care se ocupa de proiectare PCB si carcase

Guest VanHauser

Recommended Posts

Guest VanHauser

Deoarece nu am gasit alta sectiune mai potrivita, postez aici.Caut o firma care ma poate ajuta cu proiectarea unor placi de circuite imprimate, plantare componente smd+th si mai ales proiectarea si realizarea unei carcase de plastic. Carcase "chioare" am gasit, dar trebuiesc facute decupaje, trebuie proiectata o tastatura cu folie flexibila, montarea placilor in carcasa, interconexiuni, etc, multe maruntisuri pentru care nu prea am timp si nici experienta, mai ales la partea mecanica. Stie cineva o firma serioasa, preferabil cat mai aproape de Ploiesti, care sa ma poata ajuta? Cu proiectarea placilor imprimate sa zicem ca ma descurc :smt003

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest VanHauser

Pai nu am nevoie doar de frezare, ci de toata mecanica implicata in realizarea carcasei.In atasamentele de mai jos va arat cum arata carcasa mea "chioara" si cam cum as dori sa arate in final.