bogdan_2006 Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 salutsper ca am nimerit locul unde sa intrebel face ceva de genu asta=pai pun cd-ul si se chinuie laserul sa il citeasca, dar el nu se invarte=si daca il invart eu merge dar nu are viteza destula pt a fi citit=si daca il las sa se chinuie mult se incalzeste placa de baza f taree de la motoras cumva?asta era scris pe motoras:=775 778=FC08I30A29-2=41201H C=SANKOunde gasesc un magazin sau ceva de genu asta k sa-mi cumpar alta?ajutati-ma va rogmultumesc anticipat Link to comment
stefanev Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 e de la motoras sau de la controllerul motorasului, din pacate nu ai nimerit sectiunea potrivita ... Link to comment
bogdan_2006 Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 ........... din pacate nu ai nimerit sectiunea potrivita ... si care e sectiunea corecta? Link to comment
bogdan_2006 Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 ........... din pacate nu ai nimerit sectiunea potrivita ... si care e sectiunea corecta?........... e de la motoras sau de la controllerul motorasului...si atunci ce se poate face? Link to comment
stefanev Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 sectiunea corecta e la depanari audio-videodaca e de la controler, mai bine du-l la un service ... parerea mea Link to comment
George(sb) Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 e de la motoras sau de la controllerul motorasului...........nicidecum, e unitatea laser, asa se manifesta, nici nu se pune problema de driver sau de motoras;cele mai intalnite ptobleme la dvd-uri sunt sursele si capetele de citire, mai rar pica softul; ca sa te convingi ca nu aberez vezi ca pe unitatea de citire e un potentiometru iei o surubelnita finuta si invarti de el in sensul acelor de ceasornic si vei constata ca la citire va scoate un fasait si iti va mai citi o foarte scurta perioada de timp discurile, inainte de a face aceasta operatiune, incearca sa cureti lentila cu vata si alcool de orice fel, daca citeste sa nu te atingi de acel potentiometru ca il inebunesti, daca tot nu citeste mareste-i putin tensiunea, te va mai tine cateva zile dupa care poti sa te gandesti sa achizitionezi altul Link to comment
mircea626 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 e de la motoras sau de la controllerul motorasului...........nicidecum, e unitatea laser, asa se manifesta, nici nu se pune problema de driver sau de motoras;cele mai intalnite ptobleme la dvd-uri sunt sursele si capetele de citire, mai rar pica softul; ca sa te convingi ca nu aberez vezi ca pe unitatea de citire e un potentiometru iei o surubelnita finuta si invarti de el in sensul acelor de ceasornic si vei constata ca la citire va scoate un fasait si iti va mai citi o foarte scurta perioada de timp discurile, inainte de a face aceasta operatiune, incearca sa cureti lentila cu vata si alcool de orice fel, daca citeste sa nu te atingi de acel potentiometru ca il inebunesti, daca tot nu citeste mareste-i putin tensiunea, te va mai tine cateva zile dupa care poti sa te gandesti sa achizitionezi altulnicidecum,din ultimile 10 dvd-uri reparate 7 au fost cu motoas defect.deci se strica in draci.bineinteles ca se mai duc si altele prin elam rezolvat problema cu spray contact.nu am gasit nicaieri de vinzare motoare asa ca am apelat la spray si vreau sa spun ca pina acu nu mi a-a intors nici unul .poate mai tre sa treaca timp.. :rolleyes: Link to comment
bogdan_2006 Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 am rezolvat problema cu spray contact.puteti sa-mi dati mai multe detalii despre acest tip de spray??????multumesc de raspunsurile de pana acuma. tineti-o tot asa. bafta Link to comment
mircea626 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 prea multe nu sint de spus..dupa cum suna si o prezentare a lui in nu mai stiu ce revisat-curata,protejeaza,conserva si unge :yawinkle: il gasesti la orice magazin de piese (si nu numai) si costa in jur de 20ronmotorul dvd-ului nu e nevoie(nici indicat) sa-l desfaci,are doua gaurele prin care introduci sprayul Link to comment
Recommended Posts