Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer ex2500 bios lock

Guest mimi bikini

Recommended Posts

Guest mimi bikini

buna seara .

am si eu o problema . am pus parola pe bios la un acer ex2500.A crezut ca se scoate usor ca pe vremuri cu scoaterea bateriei . dar din pacate acum am un pc blocat , care imi zice ca nu mai boot-eaza din cauza politicilor de securitate pentru ca am batut parola grsit de mai multe ori .

imi da un cod si ma pune sa ii zic unlock key . 

multumesc pentru ajutor.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristybadea

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mimi bikini

buna ziua 

eu am scos bateria . adica bateria de la bios . e undeva .....departe. adica am desfacut tot laptopul . este lipita pe placa . am desfacut am lasat asa kam vreo ora. nu am gasit nici un semn de jumper pentru reset cmos. de fapt nu cred ca la aceste laptopuri noi unde bios-ul este uefi sau alte trasnai , chestia cu bateria nu mai functioneaza . eu am ami lucrat cu micro contrilere si tin minte ca puteam sa pun o parola intr-un eeprom si asta raminea scris chiar daca u avea baterie .in sfirsit ......sunt in aceuasho pozitie. o sa sun miine la acer romania sa vedem ce spun ei .

mulumesc .