Guest alcaponezz Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 (edited) buna,am cumparat un invertor defect si fara carcasa de deasupra si pentru inceput as dori sa va rog sa-l recunoasteti ca nu stiu ce model de aparat .ce am dibuit este ca il cheama telwin .pe sait la domnul emil la scheme invertoare exemplul 3 este exact acest invertor cu 8 mosfeturi si 2 trafuri.deci va rog sa-mi spuna cineva ce aparat este acesta name and model.multam fain mai fac maine si alte poze,pe placa scrie tw131161 Edited July 2, 2015 by alcaponezz Link to comment
Guest alcaponezz Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 daca este bagat in priza curentul maxim de sudare este la ochi 10a si cam 38v,nu arde siguranta si nu arde ledul de avarie .mosfeturile originale sunt schimbate cu altele mai slabe ,original irfp460 si acum are irfp450 sa fie asta problema ? Link to comment
spik Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Salut, Dupa acel tabel nu mi se pare a fi Telwin. Nu cred ca un Telwin de 130 A max. are DA 100% la 80 A! Link to comment
Recommended Posts