Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nei 20mn4-4x merge alb negru

adam stefan

Recommended Posts

acest tv echipat pe jungla tda8362 merge alb negru  am schimbat cuart si cod serie cu acesta dar fara rezultat ma poate ajuta cineva cu o idee?       multumesc 

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adam stefan

6

• dan cod

5

• elmar

1

• modoran

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Reglajul de saturatie cum este?actioneaza pe pinul junglei?

multumesc cred ca asa este deoarece pe maxim reglaj apare ceva ce seamana a culoare dar nu prea stiu in ce pin sa masor saturatia culori la tda8362 

Pinul 26

se pare ca nu e din saturatie din proc pleaca pe maxim 5v printr-un divizor in jungla ajung 3v am eliminat divizorul si ajung 5v dar degeaba sa fie jungla?

Incearca sa pui pinul 32 la masa si daca nici asa schimba jungla.

am pus pin32 la masa am schimbat jungla am montat trimer in locul cond serie am schimbat cuart dar in zadar am facut rost de telecomanda si am cautat in meniu dar nu are pal secam   mai exista ideii? ? o zi buna

OSD are TVul asta?in rest e ok?Foarte posibil ca sa nici nu aibe Secam.Poate lipsesc ceva impulsuri catre jungla.TDA8362 chiar nu e un CI sensibil .

OSD are TVul asta?in rest e ok?Foarte posibil ca sa nici nu aibe Secam.Poate lipsesc ceva impulsuri catre jungla.TDA8362 chiar nu e un CI sensibil .

are osd imagine perfect alb negru are tda8395p care este decoder secam 

Ala ar trebui desfiintat.

cred ca am rezolvat-o are un ci u3665 a carui alimentare nu pare ok sa caut integratul si va spun ce am rezolvat

cred ca am rezolvat-o are un ci u3665 a carui alimentare nu pare ok sa caut integratul si va spun ce am rezolvat

s-a rezolvat multumesc de ajutor un cond smd pe alimentarea ci u3665 consuma cam 1.5v o zi buna