adam stefan Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 acest tv echipat pe jungla tda8362 merge alb negru am schimbat cuart si cod serie cu acesta dar fara rezultat ma poate ajuta cineva cu o idee? multumesc Link to comment
elmar Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 L-ati verificat din meniu tv..să nu fie dat pe SECAM? Link to comment
modoran Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Monteaza un trimer si regleaza fin din acesta. Link to comment
dan cod Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Reglajul de saturatie cum este?actioneaza pe pinul junglei? Link to comment
adam stefan Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Reglajul de saturatie cum este?actioneaza pe pinul junglei? multumesc cred ca asa este deoarece pe maxim reglaj apare ceva ce seamana a culoare dar nu prea stiu in ce pin sa masor saturatia culori la tda8362 Link to comment
adam stefan Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Pinul 26 se pare ca nu e din saturatie din proc pleaca pe maxim 5v printr-un divizor in jungla ajung 3v am eliminat divizorul si ajung 5v dar degeaba sa fie jungla? Link to comment
dan cod Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Incearca sa pui pinul 32 la masa si daca nici asa schimba jungla. Link to comment
adam stefan Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Incearca sa pui pinul 32 la masa si daca nici asa schimba jungla. am pus pin32 la masa am schimbat jungla am montat trimer in locul cond serie am schimbat cuart dar in zadar am facut rost de telecomanda si am cautat in meniu dar nu are pal secam mai exista ideii? ? o zi buna Link to comment
dan cod Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 OSD are TVul asta?in rest e ok?Foarte posibil ca sa nici nu aibe Secam.Poate lipsesc ceva impulsuri catre jungla.TDA8362 chiar nu e un CI sensibil . Link to comment
adam stefan Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 OSD are TVul asta?in rest e ok?Foarte posibil ca sa nici nu aibe Secam.Poate lipsesc ceva impulsuri catre jungla.TDA8362 chiar nu e un CI sensibil . are osd imagine perfect alb negru are tda8395p care este decoder secam Link to comment
adam stefan Posted July 2, 2015 Author Share Posted July 2, 2015 Ala ar trebui desfiintat. cred ca am rezolvat-o are un ci u3665 a carui alimentare nu pare ok sa caut integratul si va spun ce am rezolvat cred ca am rezolvat-o are un ci u3665 a carui alimentare nu pare ok sa caut integratul si va spun ce am rezolvat s-a rezolvat multumesc de ajutor un cond smd pe alimentarea ci u3665 consuma cam 1.5v o zi buna Link to comment
Recommended Posts