Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa sunet usb 5.1 3d intex


Recommended Posts

salut colegi si buna seara,asa dupa cum spune si titlul topicului vreau sa cumpar printre altele si un asemenea stick usb de sunet pentru pc de la M....rom si vreau sa ma ajutati si pe mine cu o informatie si anume,acest stick inlocuieste driverul de sunet pe care-l instalam de obicei dupa ce instalam windowsul?va multumesc anticipat.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/placa-sunet-usb-intex-p-9181

am instalat de curand windows-ul la un calculator si am adaptat un asemenea stick dar tot nu am sunet,din cate am auzit este bun numai in cazul in care partea de sunet din unitate este defecta,cine a mai montat asemenea placi de sunet il rog sa-mi dea si mie ceva detalii.multumesc anticipat

Link to comment

Cine a spus asa prostie, ca doar in cazul in care placa de sunet on-board este defecta se poate folosi? Nu exista asa ceva.

 

Ce Windows ai? In mod normal driver-ul unui astfel de stick nu inlocuieste alte drivere, ci placa de sunet pe USB apare ca un dispozitiv suplimentar. Eu la calculatorul meu am asa: placa de sunet on-board (de pe placa de baza) folosesc la boxele normale, iar placa de sunet pe USB folosesc la videoconferinta - pentru casti / microfon. De exemplu in Skype / Yahoo Messenger poti sa setezi care placa de sunet sa foloseasca pentru sunetul de apel telefonic (ring) si care placa de sunet sa foloseasca pentru convorbire. De la Windows 7 incepand se poate comuta usor printre placile de sunet, ca toate sunetele din Windows si de la programe sa fie redate pe o anumita placa de sunet. Asa de exemplu si eu cand vreau sa ascult muzica la casti, nu trebuie sa scot mufa de la boxe si sa bag mufa de la casti, ci pur si simplu comut pe placa de sunet pe USB (unde sunt legate castile tot timpul) si ascult muzica, fara ca pe boxe sa fie redat vreun sunet. Cand nu mai ascult muzica la casti, comut inapoi pe placa de sunet on-board si din acel moment sunetele sunt redate prin boxe. Merge si sa folosesti ambele placi de sunet simultan, de exemplu prin boxe asculti muzica si intretimp vorbesti prin Skype folosind castile. Sau daca folosesti programe de DJ atunci poti sa asculti diferite melodii pe cele doua placi de sunet (de exemplu semnalul dintr-o placa de sunet merge la boxe, iar semnalul din cealalta placa de sunet merge la casti). Cum spuneam, de la Windows 7 incepand sigur merge acest lucru (asa am momentan), dar asa imi amintesc ca si la Windows XP a functionat la fel la mine, doar comutarea printre placi a decurs altfel.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines