mishy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 La orice proiect deschid sau fac in MPLab, imi apare urmatoarea eroare la building... : Could not spawn langauge tool. Check command-line options. (5)...daca ma poate ajuta cineva... :prayer: Link to comment
mishy Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 nu a mai intampinat nimeni eroarea? Link to comment
mishy Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 nimeni...nimic? :smt005 Link to comment
aghora17 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 reinstaleaza, mplab e plin de buguri. de preferat sa incerci o varianta matura, stabila Link to comment
mishy Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 am reinstalat deja de 2 ori; folosesc varianta 7.31...am sa incerc sa instalez si alte variante, s-ar putea ca asta sa fie baiul... Link to comment
Guest Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Ai urmarit instructiunile de instalare (unde se pune prog, folderele de proiect, etc)? In ce limba e windows-ul? In ce limba sunt setarile win? In ce limba e MPLAB? Cred ca intre astea nu se pupa ceva.La mine merge MPLAB 7.42 fara probleme pe 2 calc, dar am totul pe engleza. Link to comment
mishy Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 sunt pe engleza toate (windows, mplab etc), dar am download-at noua versiune (7.50) si am instalat-o in alta partitie de pe hard... si merge bine fara erori :supz: :weedman: Link to comment
Recommended Posts