nicusor Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Este un tv sony kv32LS35U,sasiu FE2;merge doar pe UIF,nu stiu cum sa-lrezolv sa mearga pe toate benzile.Ma ajuta cineva? Multumesc. Link to comment
Tavi Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 trebuie pus tuner special , care nu prea se gasestespune ce scrie pe tuner ( e din ala lung cu cale comuna inclusa ) , codul exact si uita-te in interior sa vezi daca e complet, desi 101% nu este Link to comment
nicusor Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 Da ai dreptate este lung si aproape gol;seria lui este TCC81-501B Link to comment
PETRE66 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 o modificare.Desfa capacele si scrie-ne ,cu ce e dotat ?? Link to comment
Tavi Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ce conteaza cu ce e dotat mai petre ?spune-i omului daca ai tuner de FE2 si gata , nu exista nici o modificare setezi din service multistandard si pui tuner , atat ! Link to comment
PETRE66 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ce conteaza cu ce e dotat mai petre ?spune-i omului daca ai tuner de FE2 si gata , nu exista nici o modificare setezi din service multistandard si pui tuner , atat ! "setezi din service multistandard si pui tuner , atat !" si adaptezi un tunerdaca nu ai original. Daca nu crezi,pot sa-i demostrez.Vreau amanunte cu privire la tuner. Link to comment
lulu07 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 am eu(sel.+c.c) :yawinkle: . fa-mi o oferta. Link to comment
Tavi Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 spune pretul daca vinzi ceva ce ma enerveaza felul asta de a vinde ceva .... parca asteptati sa pice un fraier in plasa ca sa plateasca o suma sau altadaca nu gasesti incerc sa iti fac eu rost , pret orientativ 60-80 ron , mai precis iti pot spune maine - eu am un sasiu traznit din pacate, nu stiu daca e tunerul bun , deci il consider cel mai probabil defect , asa ca fac rost de la altcineva Link to comment
nicusor Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 Cer scuze pentru intirziere,Petre,iata ce am in selector: TDA9885T si MHO774B-06 Link to comment
Tavi Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 eu nu am , are un coleg de al meu un tuner complet , cere 1 mil pe el Link to comment
Sorin Schiriac Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 pentru tv SONY tre sa intri in service apoi la TT--scrie din tlc [27] asta e op pentru multistandard si select multiband. apoi niei un selector de 5v cu sinteza cu [0]logic de ala care are toti pinii si fara sa deconectezi nimic de la celalalt orig. il atasezi linga celalalt cu fire scurte si merge stas. succes. Link to comment
Recommended Posts