Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB DAC cu PCM2707


Palade Vlad
 Share

Recommended Posts

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

probleme? iti spun eu m-am apucat de dac-ul cu pcm2902 si stau de un an de zile cu el ne terminat pentru ca nu am gasit componente electronice, si parca nu ma indur sa platesc transportul pentru 3 condensatori si 2-3 rezistente, ce probleme am mai avut, nu am gasit mufa usb de panou, in final am sacrificat o imprimanta

Link to comment
Share on other sites

mufe usb de panou vad ca sunt la capodimonte, nasol e ca sunt listate dupa codul de productie, la mama lor, si poze nu prea sunt... asa ca nu prea stii bine ce sa comanzi.

 

basca, minimum qt. e de 20-40 de bucati... ce dreacu sa faci cu atatea, chit ca una costa 80 de bani??? :rolleyes:

 

edit: linkul

si o precizare: nush unde naiba am vazut min qty ala, dar e cam multisor si 13 sau 23 de bucati... in fine...

Link to comment
Share on other sites

am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns in datasheet ... cum anume se face redarea ??Adica ma refer de unde i-a muzica efectiva... dintr-un folder ... din winamp ?? Am inteles din datasheet ca are integrate protocoalele pt comunicare si stie ce sa faca singur, atata timp cat ai OS-ul potrivit.Si inca o intrebare: La ce preturi ati cumparat DAC-urile?

Link to comment
Share on other sites

Scula odata infipta in pc e detectata ca placa de sunet usb (pe windows xp sau linux, probabil si pe win98). Pe windows se baga imediat ca placa default asa ca la urmatoarea melodie se aude prin asta (de fapt chiar sunetul de "chestie infipta" mi s-a auzit deja prin asta).Cablajul poti sa-l faci in ce stii sa lucrezi, un exemplu e eagle, al meu a incaput pe dimensiunile care ti le permite versiunea demo.De lipit e bine daca ai un prieten cu statie cu aer cald (eu am :) ), da' altii le-au lipit cu metoda toarna cositor dupa care suge cu tresa.

Link to comment
Share on other sites

am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns in datasheet ... cum anume se face redarea ??

 

Adica ma refer de unde i-a muzica efectiva... dintr-un folder ... din winamp ?? Am inteles din datasheet ca are integrate protocoalele pt comunicare si stie ce sa faca singur, atata timp cat ai OS-ul potrivit.

 

Si inca o intrebare: La ce preturi ati cumparat DAC-urile?

o vede ca fiind audigy sau creative....., ceva de genu, dar, nu se compara calitativ, eu am ales varianta cu pcm2902 pentru ca are si intrare, acum am vazut si eu catai gramada de mufe usb la capodimonte, probabil ca imi voi face comanda; de varianta aceasta ce parere aveti http://cdy.org/~stuge/usnd/img_5682.jpg ? nu include opamp-ul, probabil ca imi voi face si intr-o varianta asemanatoare, de curiozitate mi-am comandat si dacul in discutia pentru a putea face o comparatie;

am si eu o rugaminte, daca exista un suflet mare si detine 4 condensatoare "1?F 25V, SMD case 0805 (e.g., Farnell # 317-640)" in +, sa le arunce intr-un plic si sa mi le paseze, dau o bere virtuala! :drinkers:

Link to comment
Share on other sites

am si eu o rugaminte, daca exista un suflet mare si detine 4 condensatoare "1?F 25V, SMD case 0805 (e.g., Farnell # 317-640)" in +, sa le arunce intr-un plic si sa mi le paseze, dau o bere virtuala! :drinkers:

Daca nu iesi si tu la cumparaturi...:smt003

Uita-te in oferta lui Sorteh de la vanzari

http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=17589

http://www.elforum.info//files/oferta_124.pdf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines