crexy Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 se blocheaza pc-ul deodata si nu mai merge sa-i fac nimic , tre sa-i dau restart si pe urma merge fara probleme.....din ce cauza se blocheaza? Link to comment
Blind Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Ai incercat sa reinstalezi windowsul, cu cd luat din alta sursa? Link to comment
Gizmo Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 pt. faze de genu mi s-a ars o data cam tot prin calc. verifica sursa sau macar uita-te in bios daca sunt erori mari fata de tensiunea recomandata.totusi daca merge dupa restart nu cred ca ar fi sursa de vina. Link to comment
schnapy Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Poate ca nu ai suficient RAM. Link to comment
crexy Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Poate ca nu ai suficient RAM.am o placuta de 512 sdr .....eu m-am gandit sa nu fie de la video Link to comment
ph3e4r Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Cred va trebui sa fac un tutorial despre cum se pun intrebarile ca vad ca nu merge.Zimi ce sistem de operare ai ? Ce configuratie ai? Asa pe ghicite nu se face nimic. Din cate vad eu din spusele tale trebuie calculator nou :axe: Link to comment
ionut20 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Verifica:contact termic intre procesor si radiatorturatie ventilator procesortensiuni sursaventilator sursaplaca de memoriesistem operarevirusi Link to comment
Recommended Posts