Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle Layout Editor

Yo4You

Recommended Posts

Salut As dori sa se stranga o documentatzie in romana cum se lucreaza cu eagle mai pe romaneste un tutorial sa stie fiecare sa faca un cablaj simplu strat cu plan de masa intre trasee si alteleVad ca pe acest forum is o gramada de intrebari legate de eagle printre care si pe mine ma preocupa realizarea cablajelor pe calculator , ca m-am saturat de hartia de matematica si creion :smt005 Cine stie eagle la perfectie sa faca cumva un tutorial de la A la Z va rog mult.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yo4You

3

• andiy

1

• yo6ghd

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

salutare.nu stiu cat de bine stii engleza, dar recomand un site care are un tutorial in engleza cu poze.linku-ul catre site-ul respectiv este :vulcan.ece.ucsb.edueu personal am reusit sa descopar eagle destul de bine.si voarba aia : practica e mama invataturii.poate o sa ma apuc si eu (si de ce nu impreuna cu niq_ro) si sa facem o documentatie in limba romana pt. acest minunat program, eagle.73! de yo6ghd.