Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Imprimanta Epson Stylus SX 410

FLORIN IORDACHE

Recommended Posts

Buna ziua ! Am si eu o mica problema cu imprimata mea...acum 20 min ...mi-a aparut problema....problema a aparut cand tipaream la ea.

Aaa.apropo imprimanta mea are sistem ciss,nu are cartusele imprimantei originale...

Problema este ca mi-a aparut mesajul acesta : Durata de utilizare a tampoanelor pentru cerneală s-a terminat. Consultaţi serviciul de asistenţă Epson. 

Intrebarea mea este ce este de facut in acest caz ??? Am gasit eu ceva,ceva pe acest forum : http://forum.softpedia.com/topic/840241-imprimanta-epson-px730wd/ .

Dar am doua probleme : 1. ca nu am softul acela. 2. nu stiu daca s-ar potrivi pentru aceasta imprimanta acel soft...??

Va astept raspunsurile dvs ! Va multumesc mult !!!

Edited by FLORIN IORDACHE
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORIN IORDACHE

5

Popular Days

Top Posters In This Topic

Am vazut ca se mai poate reseta cu acest program WicReset,dar nu il gasesc pe free....il gasesc doar cu banii.... :reytre

Astept raspunsurile dvs ! Multumesc mult !

Buna dimineata ! Chiar nu stie nimeni cum sa resetez si eu imprimanta mea....pentru ca imi mai trebuie si mie.....eu o folosesc ffff mult imprimanta,iar fara ea nu prea am ce sa fac.  :scarpin  

Astept incontinuare raspunsurile dvs !! Multumesc mult !!!

Am rugamintea la dvs daca aveti acest program Adjustment Program Ver 1.0.0 Service pentru Epson Stylus SX410, SX415 (EURO) sa mi-l dea si mie....pentru ca eu unul l-am gasit doar pe banii....am incercat si cu alte prgrame Adjustment Program,dar pentru alte modele de imprimante,exemplu: SX125_TX121 sau TX410_TX415,dar fara nici un rezultat....tot la fel este....nu merge..... Multumesc !

Va multumesc pentru vizionarea topicului ! Problema s-a rezolvat . Va spun ca s-a rezolvat tot cu programul Adjustment Program,dar tot pentru aceast model de imprimanta TX410_TX415. Va spun de pe acum ca a trebuit sa incerc de mai multe ori pana a luat-o intr-un final.

O zi minunata va doresc !    Subiect inchis !