Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta LEXMARK T 644 legare in retea LAN

Recommended Posts

Buna  ziua am o imprimanta laser LEXMARK T 644 prevazuta  cu port ethernet lan, si as dori sa o pot conecta la reteaua lan din casa, am un router wireless  LINKYS, am cablu lan tras la imprimanta, este bagat in router  as dori sa ma ajute cineva cu un sfat cum sa o conectez in retea am un laptop  cu WINDOWS 7  cu wirelles sa pot printa documente de la el  va multumesc mult

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Trebuie sa instalezi driverul imprimantei pe laptop. Cand instalezi selectezi "network printer" (NU local printer) si daca toate merg bine o sa iti apara in lista ip-ul imrimantei ca sa o poti selecta.

Daca nu merg toate struna trebuie avut in vedere faptul ca:

- imprimnata poate avea un IP static care este diferit de clasa ta de IP-uri (in mod normal acel IP Static il gasesti in documentatia imprimantei)

- daca imprimanta nu este noua posibil ca fostul utilizator sa ii fi schimbat IP-ul implicit si atunci trebuie sa o resetezi