Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung CK-5342AT memorare program

balasmihail

Recommended Posts

Am un tv. Samsung model CK-5342AT sasiu P68AT si nu stiu care este algoritmul de memorare al unui program. Realizez cautarea unui canal, se face acordul corect si apare sunetul, dar nu stiu care este tasta de memorare. In cazul in care memorarea se face automat dupa acordul corect, inseamna ca am defecta memoria, cu toate ca pe majoritatea programelor sunt deja memorate canale.

Va multumesc.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• balasmihail

4

• dan cod

2

• iuliantv

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

asa ar trebui ,se cauta postul dorit ,se apasa tasta store ,se tasteaza pozitia pe care se vrea a fi memorat(exemplu  07 pentru pozitia 7 sau 10 pentru pozitia 10..) dupa care se apasa iar store

Problema este ca nu stiu care este tasta store. Telecomanda care este la tv este aceasta.

post-211507-0-18020600-1430984179_thumb.jpg

Edited by balasmihail

Am reusit, memorarea se face de pe panoul tv-ului. Dupa ce se deschide clapa sub care sunt butoanele, in partea stanga este o grupare de 4 butoane si memorarea se face de pe cel cu simbolul ,,romb". Multumesc pentru indrumari.