cristeama Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 - va salut, videoproiectorul se comporta astfel : la inceput timp de 8-10 sec. lampa incepe sa lumineze slab dupa care se stinge si simultan trece pe avarie proiectorul iar ventilatoarele intra in functiune, dupa cartea tehnica eroarea de avarie cu power light red si lamp light flashing indica lampa defecta, am demontat-o si pare ok., tipul de lampa este : uhe-170e3-c (170w), va rog ce tensiune ar trebui sa fie la bornele lampii ? Link to comment
validae Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Câte ore de utilizare are lampa ? Fiindcă aceste lămpi au un timp de funcționare ce este uneori limitat din soft... Link to comment
cristeama Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 - nu stiu ! , sa fie limitata functionarea la un anumit nr. de ore, sa zicem 2000 ore cam cit am vazut ca are lampa, prin soft !, totusi ce tensiune trebuie sa fie pe lampa ? Link to comment
santamihai Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 http://www.fixyourdlp.com/2012/12/11/3-steps-to-a-new-epson-emp-s5-projector-lamp/ Link to comment
cristeama Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 - mersi Mihai, am citit si eu destule pe net despre proiectoare si lampi cum ca ar lucra intre 1000 - 10000 ore functie de producator si tens. intre 80 - 110 v dar date clare despre caracteristici tehnice pe tipuri de lampi nu am gasit !, daca cineva din experienta sa stie ce tens. trebuie sa fie pe lampa ?, la mine lampa este UHE-170E3-C, 170w made China Link to comment
validae Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 110V și 2000 ore durata medie de utilizare. Link to comment
Recommended Posts